Designer Ékszer, Neked...

Borítókép: Designer Ékszer, Neked...
A Németországban, Stuttgartban tervezett és készített márkát 1987-es megalapítása óta mind a mai napig Carola és Nils Eckrodt irányítja.

Carola Eckrodt nevéhez fűződnek a tervezés fő mozzanatai. A megalapítás óta eltelt majd 25 évben sikerült elérniük, hogy mára a COEUR DE LION ékszereket több mint 30 országban árusítják világszerte.

A COEUR DE LION ékszerek névjegyeként szolgál összetéveszthetetlen formájuk, szigorú grafikus összetételük és avantgárd mintázatuk. A gyártás során kizárólag a legjobb minőségűanyagok, miint például a CRYSTALLIZED – Swarovski kristályok, és pazar fémötvözetek kerülnek felhasználásra. Az ékszerek mind, egyesével, kézzel készülnek.

A márkát világhírűvé a híres 1999-es Geo Cube Kollekció tette, mely fő vonásaihoz tartoznak a fémkeretbe zárt színteljes akril üvegkockák, melyeket széles körben a német tervezés klasszikusának tekintenek. Manapság a Coeur De Lion ékszerei világszerte megtalálhatóak. Tervezőcsoportjával közösen több, mint 20 éve Carola saját irányzatát ábrázolják: következetesen párosítják a grafikailag minimalista formákat a prémium anyagokkal és a szokatlan színkombinációkkal. A 2014-ben „Az Év Ékszer Márkájává” választott COEUR DE LION, különleges módon ötvözi a geometrikus alakzatokat. A márka kollekcióiban fontos szerepet játszanak a színes, ezüst és arany gyémántkéssel vágott eloxált alumínium alkotások. Nem mindennapi ékszerek mindennapi viseletre.

A márka Facebook oldala ITT érhető el.