Zene, design és gasztronómia az Aria Hotelben

Borítókép: Zene, design és gasztronómia az Aria Hotelben
Új trend a staycation: olyan vakáció, amelyet saját városunkban élünk át az utazók csodálatával.

A zenei tematikájú Aria Hotel Budapest a New York-i ünnepek vidám hangulatát kínálja mindenkinek, aki egy-egy napra a szállóvendégeknek járó luxust szeretné élvezni. A Condé Nast Traveller szerint Közép-Európa legjobbjának tartott hotel ropogós ágyneművel, kandallóval, ingyenes délutáni sajt és bor kínálattal és gasztronómiai csodákkal várja azokat, akik budapesti kozmopolita hangulatban szeretnének telelni.

Karácsonykor a Stradivari Étterem és a High Note SkyBar a tőlük megszokott játékos módon tisztelegnek a hagyományok előtt: az ötletesen tálalt, füstölt libamell, kacsa rilette, marinált articsóka és libamáj mousse előétel kombináció mellett, szerepelnek a menün hurka-falatkák, céklás gerslirizottó lazac steakkel, szarvasgerinc csicsókával és vargányával, valamint kacsamell mákos nudlival.A desszertek között pedig a Szabó Zsuzsanna cukrász flódnija, és egy hamisítatlan házi finomság, a mézes krémes. A szilveszteri gálavacsora is újító szellemben nyúl a hagyományokhoz, így lehet terrine a resztelt libamájból vagy kerülhet wasabi-hab a céklakrémlevesre.

A hóesés különösen szép a neoklasszicista épület üvegtetős belső-udvarából és a Bazilika kupolájára néző tetőkertből nézve, ahol az egész évben nyitvatartó High Note SkyBar fűtött terekkel és forró italokkal melengeti Budapest rajongóit. A téli italok közt találjuk a téliesített citrusos mangós Flu killert, a kalóz történeteket idéző Jamaican grogot vagy a Nutellás gofrival tálalt Banana splitet. Hét emelettel lejjebb pedig bárki besétálhat a Harmony Spa-ba, amely tavaly megnyerte az Európa legjobbjának járó díjat a londoni World Boutique Hotel Awards-on. A Harmony Spa különlegessége, hogy minden kezelést klasszikus, opera, jazz vagy könnyűzenei kísérettel élvezhetnek a vendégek. A harminc perces, ebédidőbe is beilleszthető, kezelésektől, a holisztikus másfél órás kezelésekig minden szépség-kúra magában foglal két óra spa használatot, ahol finn szauna, infraszauna, jacuzzi, gőz kabin, 10 méteres úszómedence és fitnesz terem áll a látogatók rendelkezésére.

Kényeztesd a párodat az ünnepek alatt is, keresd az Adventi Varázslat csomagajánlatot, valamint a különböző szállás és spa vouchereket az alábbi elérhetőségeken: www.ariahotelbudapest.com, [email protected] vagy +36 1 445 4055!