Légy te is részese a LEGO Nexo lovagok kalandjának!

Borítókép: Légy te is részese a LEGO Nexo lovagok kalandjának!
Knighton királysága nagy bajban van: a szörnyen gonosz Jestro eltökélte, hogy bosszút áll korábbi sérelmein és elfoglalja az addig békés országot. ..

Szövetségese nem más, mint a hatalomra éhes Szörnyek Könyve, kinek lapjai rémséges szörnyekkel és Knighton bukását részletező tervekkel vannak tele. Céljuk a totális káosz és a birodalom végleges bukása.

Csak Merlok 2.0 rátermett Nexo lovagjai állíthatják meg a rém rossz szövetségeseket. A Szörnyek Könyvének ádáz varázsszörnyein nem fognak a hagyományos kardok és páncélok, csakis Merlok lovagjainak Nexo fegyverei. Nem lesz könnyű dolguk: Jestro vulkáni búvóhelyét szinte lehetetlen felderíteni, csak a legrátermettebb lovagok közelíthetik meg. Jestro buzogányokkal, repülő lidércekkel és forró, lávaszájú csapóajtókkal fogadja hívatlan vendégeit.

Vegyétek fel a harcot a rosszfiúk ellen, amelyre tökéletes választás Aaron Fox V2-es légszigonya szett. Változzatok át Aaron Fox lovaggá úgy, hogy a 2 az 1-ben készletben a repülőt nyílpuskaként is használjátok! Csatázzatok a lávaszörnyek ellen, és közben húzzátok meg a ravaszt és lőjetek a rugós működtetésű, kettős kilövőkkel. Dobjátok be Aaront a szárnyas Hamutámadó ellen, és tüzeljetek a nyílpuska kilövővel, vagy röpítsétek ki a lovagot nyíl alakú repülőjén és hagyjátok, hogy az Aaron Bot átvegye az irányítást!

A klasszikus LEGO élmény mellett a gyerekek a Merlok 2.0 app segítségével is bekapcsolódhatnak az izgalmas történetbe. Az ingyenes applikáció elrepíti a hős lovagokat Knighton királyságába, hogy személyesen vegyék fel a harcot Jestro gonosz lávaszörnyeivel. A leggyorsabb módja a Nexo Erő továbbításának az erő beolvasása, amellyel segíthetünk megnyerni a csatákat.

A LEGO Nexo Knights készletek elrepítik a gyerekeket egy olyan világba, ahol a digitális kor vívmányai jól megférnek a klasszikus lovagkori hősökkel, az ő varázslatos kalandjaikkal. Játék során keveredik a valóság és a fantázia világa, így nyújtva felejthetetlen élményt korunk modern hős lovagjainak.