Tél Ausztria zöld szívében

Borítókép: Tél Ausztria zöld szívében Forrás: © Steiermark Tourismus
Mihelyst megérkezik az első hó, Stájerországban nekilátnak a sípályák kialakításához és a kandallók begyújtásához.

Amikor Ausztria zöld szíve fehér téli ruhát ölt, élményteli és pihentető téli ajánlatokkal várja a téli üdülésre vágyókat.

A széles sípályáknak, a mélyhóval borított hegyoldalaknak és a modern felvonóknak köszönhetően a téli élmények valamennyi síterepen garantáltak: a négy hegyet összekötő Schladming-Dachstein sípályarendszeren, a Tauplitz, a Kreischberg vagy a Stuhleck sícentrumaiban, illetve az Aflenz és a Weinebene között található parányi, hangulatos és családias síterepeken is, ahol a szállásról kilépve azonnal belevethetjük magunkat a téli kalandokba. Ahol minden kezdet könnyű, ott a síüdülés valódi kikapcsolódást jelent az egész család számára. Köszönhetően annak is, hogy a vendéglátók mindent megtesznek a vendégek maximális elégedettségéért: 13 családi üdülőhely és 19 családi hotel – a falusi biogazdaságtól a négycsillagos szállodáig – várja a vendégeket nagyszerű üdülési ötletekkel, valamint egyedülálló természeti környezettel.

Forrás: � Steiermark Tourismus

Premier: Stájerország első, az egész tartományra kiterjedő családi sífesztiválja
2016. december 17-én érkezik el a nagy nap: amikor első alkalommal fog össze 30 stájer síterep és 2 sífutórégió, hogy ideális családi üdülőhelyként pozícionálja Stájerországot. Ez lesz Ausztria legnagyobb családi eseménye: après-ski partik, a vidám gyermekversenyek vagy a speciális előadások a sípályán követendő és a sípályán kívüli magatartás szabályairól.

Forrás: � Steiermark Tourismus

Advent az egész tartományban
Novemberben és decemberben hagyományőrző adventi vásárok gondoskodnak a meghitt pillanatokról és a karácsonyi hangulatról. A kínálat a mariazelli bazilika festői kulisszája előtt tartott Mariazelli Adventtől (2016. november 19.–december 18.) az „Advent, mint egykoron” mottóval rendezett Bad Gleichenberg-i Adventen át (2016. november 27.–december 18.) egészen a, Grazban található 14 hangulatos adventi és karácsonyi vásárig terjed (2016. november 18.–december 24.).

Stájerországi családi téli üdülése megtervezéséhez