DVD-én is visszatértek kedvenceink: Szenilla, Némó, Pizsi és Szotyi!

Borítókép: DVD-én is visszatértek kedvenceink: Szenilla, Némó, Pizsi és Szotyi!
Mellettük új karakterekkel is találkozhatunk a legújabb Disney Pixar mesében.

A Disney Pixar féle Némó nyomában Oscar®-díjas (Legjobb egész estés animációs film, 2003) alkotóitól érkezik ez az óriási víz alatti kaland, amely csak úgy úszik a kreativitásban, humorban és érzelemben. Mikor Szenillának, a feledékeny doktorhalnak hirtelen beugrik, hogy van egy családja, amely talán pont őt keresi, Pizsivel és Némóval együtt felkerekedik, hogy megtalálja őket.

A keresésbe besegít Hank, a perlekedő polip, Béni, a beluga delfin, aki meg van róla győződve, hogy a radarja bekrepált, valamint Sors, a rövidlátó cetcápa is. Szenilla emlékei hiába homályosak, a cet és ámbrás nyelvtudása hasznosnak bizonyul ebben a kalandban.

Kicsik és nagyok számára felhőtlen szórakozást garantál a Szenilla nyomában film, ami telis-tele van felejthetetlen figurákkal és a megvalósítása egyszerűen pazar!

November 16-tól vidd haza a felejthetetlen kalandot, amit persze Szenilla elfelejt! Különleges borítókkal keresd DVD-n a Media Markt, Aldi és Tesco áruházaiban vagy a Némó nyomában és a Szenilla nyomában DVD-ket gyűjteményben!

Online ITT tudod megrendelni!