A legtrendibb szemüvegek, szuper kedvezményekkel

Borítókép: A legtrendibb szemüvegek, szuper kedvezményekkel
Egészségpénztárral spórolhatsz a költségeken!

Számolj velünk, és tudd meg, hogy érdemes-e egészségpénztári tagságot létesítened! Kattints az alábbi linkre.

Képzeld el, hogy meglátod és beleszeretsz. Felpróbálod, és már tudod is, hogy őt akarod. És akkor kiderül, hogy csak jól járhatsz vele!

Ha szemüvegre van szükséged, az jót jelent: egy újabb stílusos kiegészítővel gazdagodik a kelléktárad, amivel kifejezheted az egyéniségedet, és könnyebben észreveheted a vonzó férfiakat.

Persze, megtörténhet, hogy nem szeretnél szemüveget hordani: szokatlannak tartod, nincs kedved hozzá, vagy még nem jöttél rá, hogy szükséged van rá. Ma azonban már minden 5. embernek kontaklencse vagy szemüveg kell ahhoz, hogy jól lásson – hazánkban legalábbis a lakosság 20%-a szorul látáskorrekcióra.

Egy szuper szemüveg sajnos nem olcsó, de tudod mit? Nehogy ott hagyd a polcon a kiválasztottadat! Inkább nyiss egy egészségpénztári számlát, hogy azon keresztül fizesd ki az árát, és így ezzel az összeggel is gyarapítsd a megtakarításaidat.

Az állam ugyanis a szemüvegvásárlásodat is támogatja, ha egészségpénztáron keresztül fizeted: ez a támogatás 20%-os adó-visszatérítés formájában érhető el mindenki számára, aki rendelkezik adózott jövedelemmel. Jó hír, hogy így akár évi 150 ezer Ft visszatérítéshez is juthatsz!

Három fontos információ a jól meghozott döntéshez:

Az egészségpénztárak egy bankszámlához hasonló számlát vezetnek tagjaiknak: az itt elhelyezett pénzek csak egészségünk megőrzésére vagy betegségünk gyógyítására használhatók fel, viszont 20%, maximum 150 ezer forint adó-visszatérítésben részesülhetünk az itt elhelyezett összeg után. (Feltéve, hogy van befizetett személyi jövedelemadónk és nincs adótartozásunk.)

Amennyiben 2016. december 15-ig kezdeményezed online belépésed (ITT) az OTP Egészségpénztárba a MAGAZIN20161215 kóddal, akkor az első 3 évre érvényes kártya díját az OTP Egészségpénztár elengedi.

Ha további információkra lenne szükséged, akkor a következő linken olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, vagy a 3666-555 telefonszámon szóban is felteheted kérdéseidet!

Az egészségpénztári számlán elhelyezett összeg felhasználható többek között a következők vásárlására: gyógyszer, szemüveg- és kontaktlencse, lázmérő, gyógylábbeli, vérnyomásmérő, vércukormérő, babaápolási termékek. Megtéríthető belőle a fizetős magánellátás díja, például: fogorvosi beavatkozások, CT/MR-vizsgálat, szűrővizsgálatok. De igénybe vehető gyermek születéséhez, neveléséhez, iskoláztatásához kapcsolódó szolgáltatások esetén, sőt, fizethető innen a jelzáloghitel törlesztésének egy része is.

Az egészségpénztárban elhelyezett összegek felhasználásának két módja van. Az egyik, ha az egészségpénztár által biztosított egészségkártyával fizetünk (ezt megtehetjük az ország legtöbb gyógyszertárában), vagy fizethetünk készpénzzel, és a szolgáltatásról áfás számlát kérünk. A számlát az egészségpénztárhoz benyújtva visszakapjuk a kifizetett szolgáltatás ellenértékét az egészségszámlánkról a bankszámlánkra.

Számolj velünk, és tudd meg, hogy érdemes-e egészségpénztári tagságot létesítened! Kattints az alábbi linkre.

Amennyiben 2016. december 15-ig kezdeményezed online belépésed az OTP Egészségpénztárba a MAGAZIN20161215 kóddal, akkor az első 3 évre érvényes kártya díját az OTP Egészségpénztár elengedi. Ha további információkra lenne szükséged, akkor a következő linken olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, vagy a 3666-555 telefonszámon szóban is felteheted kérdéseidet!

Ne felejtsd: A pénztári költségek levonása után is bőven 10% fölötti megtakarítást érhetsz el, ha egészségpénztári számlát használsz. Hol találsz ma 10%-os betéti kamatot?!