Megérkezett Finnországból Joulupukki, az igazi finn Mikulás...

Borítókép: Megérkezett Finnországból Joulupukki, az igazi finn Mikulás...
...a picik akár személyesen is átadhatják a neki szóló levelüket!

Megérkezett Magyarországra az igazi Mikulás, hogy a gyermekek személyesen is találkozhassanak vele! Joulupukki a Manókkal idén is Miskolctapolcán, az Avalon Park Mikulás házában várja az apróságokat, ahol a varázslatos karácsonyi díszekben pompázó bükki környezet egyenesen egy mesevilág közepébe repít el minket.


A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2016-ban még nagyobb volumenű „Találkozás az igazi finn Mikulással” programmal készül a miskolctapolcai Avalon Park, hogy a szülők valóra tudják váltani a gyermekek álmát és idén is találkozhatnak az igazi Mikulással. A Mikulás, azaz Joulupukki, ahogy a finn gyerekek hívják őt, a messzi lappföldi városból, Rovaniemiből repül az Avalon Parkba, és adja át személyesen ajándékait november 11. és december 23. között.

A mesebeli park Maya Játszóparkjában egy olyan hangulatos Mikulás birodalom fogadja a kicsiket, ahol a főszerepet a Mikulás házikója kapja, de a várakozás perceit külön melegedő, különleges ajándék bolt és kézműves foglalkozások feledtetik a kicsikkel.
A Nagyszakállúval való találkozás és a közös fotó elkészítése után pedig beszerezhetjük a még hiányzó ajándékokat, szaloncukrokat az Avalon Park adventi vásárában, vagy forró teát vagy forralt bort kortyolgatva elnyújthatjuk azt a meseszerű élményt és hangulatot, amibe Miskolctapolcán csöppentünk.
Lepjék meg gyermeküket és magukat egy örökre szóló emlékkel, egy egyedülálló találkozással az igazi lappföldi Mikulással!

Bővebb információ az alábbi linken érhető majd el: