Junkers – A letisztult elegancia

Borítókép: Junkers – A letisztult elegancia
Junkers kézi felhúzású órák

A Junkers idei kollekciójában a Bauhaus termékcsalád régóta várt újdonsággal, méghozzá a kézifelhúzós órákkal bővült, aminek az egyik legimpozánsabb darabja a Junkers 6032-5. Ebben az órában minden megtalálható, ami az elegáns férfit jellemzi: letisztult stílus, egyszerűség, kitűnő minőség, minimalista és egyben korszerű dizájn.

Hugo Junkers, a márka névadója amellett, hogy brilliáns mérnök volt, a művészetek, többek között az expresszionista festmények és a modern dizájn nagy kedvelőjének is számított. A Junkers Bauhaus kollekció darabjai ezt a kettős hatást hivatottak tükrözni: a kifogástalan tervezési folyamatot és minőségi munkát, valamint a magas esztétikai követelményeknek való megfelelést.

A klasszikus stílus örök, ezért minden férfi óragyűjteményében kell, hogy legyen egy olyan strapabíró darab, mint az ellenállhatatlan Junkers 6032-5. A Bauhaus modellcsalád ezen impozáns termékének pontosságát ETA 7001 kézi felhúzású, 17 köves, svájci szerkezet garantálja.

A karórát még elegánsabbá teszi a különleges, ezüst színű számlap és számjegyek, amit a speciális, Hesalite elnevezésű akrilüveg véd. A polírozott, rozsdamentes acél tokba bújtatott óra rendkívül könnyű, mindössze 46 gramm, átmérője 40, magassága pedig 9 milliméter, és 3 ATM nyomásig vízálló. A barna bőrszíj és a kerek forma mindig divatos lesz, így a naturális megjelenést kedvelőknek is remek választás a Junkers művészien tökéletes 6032-5-ös modellje.

Junkers 6032-5
junkers-watch.hu
Ajánlott fogyasztói ára: 272.500 forint