Jubileumi orchidea kiállítás november 10-13!

Borítókép: Jubileumi orchidea kiállítás november 10-13!
Ráadásul idén is lesz orchidea és bromélia vásár is!

A Magyar Orchidea Társaság idén ősszel ismét a Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár gyönyörű épületegyüttesében, a városligeti Vajdahunyadvárban rendezi meg színpompás orchidea- és bromélia kiállítását, amelyen idén is büszkén mutatja be a Phalaenopsisok, Cymbidiumok, Oncidiumok, Dendrobiumok és számos más orchideanemzetség színes kavalkádját.
A kiállítás nemzetközi vendégei a Német- és a Lengyel Orchidea Társaság tagjai lesznek - akik gyűjteményeik büszkeségeivel érkeznek a városligeti seregszemlére. Ez alkalommal a kiállítás időtartama is egy nappal hosszabb lesz, november 10-től 13-ig (csütörtöktől vasárnap estig) várja az érdeklődőket az Orchidea- és Bromélia Kiállítás a Vajdahunyadvárban. A kiállítás mellett természetesen ezúttal is lesz vásár. A Múzeum földszintjén sok hazai és külföldi orchidea- és szobanövény kertészet várja azokat, akik becsempésznének otthonukba egy cserépnyi Tajvant, Hollandiát vagy Olaszországot - egy tő orchidea formájában.

A kiállítás időpontja: 2016. november 10-13.
Nyitva tartás: minden nap 10-től 18 óráig
Jegyek elővételben is kaphatók a Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár pénztáránál. Bővebb információért keresse fel honlapunkat:
www.orchideatarsasag.hu

www.orchideakiallitas.hu