Itt az autógumi, amivel deffekt után tovább mehetsz!

Borítókép: Itt az autógumi, amivel deffekt után tovább mehetsz!
Biztonságban az egész családod!

Deffekt. Bárkivel, bármikor előfordulhat.
Ám nagyon nem mindegy, hogy az autó hogyan reagál rá, tudod-e tartani az irányt, stabil marad-e minden.

Aztán ott a következő dühítő dolog: egész család a kocsiban, gyerekek sírnak, te pedig megpróbálsz valahogy kereket cserélni, jobb esetben nem zuhogó esőben...

Hát ezekre a problémákra fejlesztettek ki egy nagyon különleges gumiabroncsot, mely "nem száll el", mellyen nem kell azonnal lehúzodnod, nem kell egy kerékcsere miatt trailert vagy autómentőt kell hívnod!

Végre van egy fantasztikus megoldás: egy olyan gumiabroncs, amivel még 80 km-t lehet tovább haladni (max 80 km/órával) így jó eséllyel egy közeli gumishoz is elgurulhatunk.

A Bridgestone DriveGuard abroncs hamarosan hazánkban is kapható lesz.

Technikai információkért görgess tovább!

Megerősített oldalfalainak és a csúcstechnológiájú hűtőbordáinak köszönhetően a sokszorosan díjazott DriveGuard abroncs lehetővé teszi, hogy a gépjárművezetők defekt esetén is megőrizzék uralmukat a jármű felett, és akár további 80 km-t megtegyenek 80 km/óra sebességgel.

Egyetlen kitétel: csak olyan autókon használható ez a funkció, melyek nyomásérzékelővel rendelkeznek. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer 2014. november óta kötelező Európában az új személyautók esetében, és mintegy 32 millió járművet kell felszerelni vele 2016-ban


Kategóriájában a Bridgestone DriveGuard nyújtja a legjobb teljesítményt nedves útfelületen, illetve a gördülési ellenállás tekintetében, amit a kiváló EU abroncscímke (Nedves útfelületen nyújtott teljesítmény: „A” besorolás. Gördülési ellenállás: „C” besorolás.) valamint a TÜV Süd által végzett független szakértői vizsgálatok is alátámasztanak, bizonyítva, hogy a Bridgestone DriveGuard kiváló teljesítményt nyújt a gépjárművezetők számára fontos teljesítménykategóriákban, például a nedves útfelületen nyújtott biztonság terén. Ezek a teljesítménymutatókkal a legbiztonságosabb abronccsá teszik a DriveGuard-ot.

Hogyan működik a DriveGuard?
A innováció élvonalába tartozó Bridgestone DriveGuard a legújabb technológiát alkalmazza, amivel egy új szintre emeli a közlekedésbiztonságot. A technológia előnyei a következők:

Mobilitás alacsony guminyomás mellett is az alábbiaknak köszönhetően:
*Optimalizált, megerősített, masszív oldalfal, ami megtartja a jármű súlyát hirtelen levegőveszteség esetén, biztosítja a jármű irányíthatóságát, így az további 80 km-t tehet meg akár 80 km/óra sebességgel.
*Továbbfejlesztett poliészter köpeny- és szövetváz, ami kiváló ellenállást biztosít a hő termelődéssel szemben, növelve az abroncs élettartamát.
*Nano Pro-Tech gumikeverék, ami csökkenti a szénmolekulák közötti súrlódást, így csökkentve a hő termelődést az abroncs oldalfalában, segítve annak alaktartását. *Csúcstechnológiás hűtőborda kialakítás az oldalfalon, ami a megemelkedett hőt az oldalfalakról az abroncs pereme felé vezeti, így segítve az abroncs minőségének megőrzését, növelve ezáltal a biztonságot és az élettartamot.

Irányíthatóság nedves útfelületen az alábbiaknak köszönhetően:
*Kiváló vízelvezetés: magas csatornakialakítás az üres tér optimalizált eloszlatásával a minta középső részében.
*Kiváló vállkialakítás: összekötött váll blokkok optimalizált érintkezési nyomás eloszlással. *Rövid féktávolság: magas szilikatartalmú gumikeverék Nano Pro-Tech technológiával

Kényelem az alábbiaknak köszönhetően:
*Új futófelület kialakítás, ami az útegyenetlenségek jobb elnyelését biztosítja
*Optimalizált, merevített vázszerkezet
*Könnyebb felépítés
*Méretről méretre növekvő komfortszint
*Nagyobb merevség, ami a standard abroncsokhoz hasonlítható kényelmet nyújt

Bridgestone DriveGuard abroncs Magyarországon januártól lesz kapható!

A Bridgestone DriveGuard a 185/65 R15 és 245/40 R18 közötti mérettartományban, összesen 19 nyári és 11 téli méretben, lesz kapható Európában.