Mesekönyvsorozat amit gyűjteni fogunk!

Borítókép: Mesekönyvsorozat amit gyűjteni fogunk!
Lackfi humorának köszönhetően ez a mese a felnőtt (fel)olvasót is szórakoztatja.

A Dombontúli lakóparkban mindig történik valami…
A Dombontúli Lakópark kavicsos ösvényein minden áldott nap két talp topog-ropog, csörög-zörög, lépdel előre rendíthetetlenül. A topogás-ropogás, csörgés-zörgés meg lépdelés egészen pontosan nulla óra nulla perckor indul, és egy zseblámpa ugrándozó fényköre kíséri. Aztán megismétlődik egy óra nulla perckor, két óra nulla perckor és így tovább. A léptek húsz perc alatt az egész lakóparkot becsoszogják…

Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, amelyekbe mindig új állatkák költöznek. A gyerekek legnagyobb örömére, minden meséhez egy-egy új kis plüsst kapnak, mellyel egyből el is játszhatjuk a történetet. Minden kötetben egy-egy kedves lakóval bővül a lakóparki állatsereglet. Az első könyvben Akáccal, a kiselefánttal ismerkedhet meg az olvasó, de itt lesz nemsokára a mindig mérges teknős, akinek a lassított foci a kedvence, vagy a zsiráf, aki a hosszú nyaka miatt akár tűzoltónak is elmehetne. Lackfi János kedves történeteit Horváth Ildi grafikus nagyszerű illusztrációi és játékos fejtörői teszik felejthetetlenné.

Lackfi János vagyok, harminc könyvem jelent meg, fele felnőtteknek, fele gyerekeknek.
Írok mesét, verset, történeteket, minden kutyafülét.
Ja, kutyafülét azt nem, azt legfeljebb tetoválni lehet, de milyen őrültség lenne kutyafülre tetoválni!

Van hat saját, külön bejáratú gyerekem, a legnagyobb már nem is gyerek, hanem felnőtt pacák, saját gyereke van, ő az unokám.
De lehet, hogy én vagyok a saját legnagyobb gyerekem.

A sorozat első kötete kedvezményes áron november 2-án jelenik meg az újságárusoknál és a könyvesboltokban. Minden kötet – ahogyan az első is – egy-egy ajándék plüssállattal kapható majd, amelyek az új lakót formázzák. A bolti vásárlás mellett lehetőség nyílik online előfizetésre, melynek részletei a ITT találhatók.