Lehűlt az idő és a sötét, nyirkos időjárással együtt beköszöntött a megfázásos megbetegedések szezonja. Mit tehetünk ellene?

Borítókép: Lehűlt az idő és a sötét, nyirkos időjárással együtt beköszöntött a megfázásos megbetegedések szezonja. Mit tehetünk ellene?
...akár egy nyalóka is segíthet!

Itt van az ősz, itt van újra…

Lehűlt az idő és a sötét, nyirkos időjárással együtt beköszöntött a megfázásos megbetegedések szezonja. Ősszel talán kevésbé figyelünk oda a táplálkozásra, az iskolakezdéssel járó sok stressz és rohanás mellett.

A család kiskorú tagjai újra közösségbe kerülve flórát cseréltek társaikkal és haza is hordták a kórokozókat. Tarolnak a megfázásos megbetegedések, mert a szervezetünkben kiürült vitamin raktárak és az immunrendszer legyengülése, számos fertőzésnek teret enged. Sajnos egy egyszerű megfázásnál sem mindig könnyű eldönteni, hogy köhögés csillapító vagy köptető hatású készítményt alkalmazzunk-e, illetve, hogy mikor vegyük be azt.


Kezelhetjük a megfázás tüneteit, de az öngyógyítás ne tartson tovább 3-7 napnál. A fertőzések megelőzésére, a szervezet védekezőképességének erősítésére és a kellemetlen tünetek enyhítésére is számos lehetőség közül választhatunk, hiszen a készítmények széles tárházában ma már mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Érdemes régóta bevált készítményeket beszerezni a házi patikába.


A lándzsás útifű például hozzájárul a felső légutak egészséges működéséhez és jótékony hatású a torokra. A Dr. Theiss lándzsás útifű folyékony étrend-kiegészítők finom ízűek, így könnyen bevehetők bárki számára. A könnyebb használhatóság és a hatékonyabb alkalmazás kedvéért már gyógynövény tartalmú nyalóka alkalmazásával is védhetjük gyermekeink torkát. A Dr. Theiss HerbalSept nyalóka újdonság a gyermekek torokfájásának enyhítésére.

További információ