Innovatív és időtakarékos bőrápolás személyre szabva

Borítókép: Innovatív és időtakarékos bőrápolás személyre szabva
Te hogyan biztosítod saját magad számára a bőrápoláshoz szükséges időt?

Napjaink rohanó világában versenyt futunk az idővel. Ezért minden reggel időtakarékos és jól bevált megoldásokat keresünk. Te hogyan biztosítod saját magad számára a bőrápoláshoz szükséges időt?

A számtalan kozmetikum tengerében könnyű elbizonytalanodni, főleg ha hirtelen nem is találod meg a fürdőszoba polcán sorakozó tubusokból, amit a legjobban keresel! Itt az idő, hogy megszabadulj az elavult kozmetikai módszerektől, és belépj a személyre szabott bőrápolás világába a meggyőző öregedésgátló eredményekért! Ismerd meg az ageLOC Me-t, a Nu Skin legújabb innovációját!

Ez az arcápolás új módja, mely leegyszerűsíti rutinodat. Az ageLOC Me egyetlen gombnyomással automatikusan adagolja arcápolási termékeidet.

Az ageLOC Me nappali és éjszakai hidratálói serkentik a sejtmegújulást 24 órás bőrápolást nyújtva a sima és puha bőrért! A 3 kombinált szérum hatalma pedig: még több aktív összetevő egyetlen lépésben!

A kivételes élmény mellett az ageLOC Me a legkorszerűbb Nu Skin tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez az online bőrkiértékelő eszköz utat nyit előtted a saját bőrödre és preferenciáidra szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció vár rád!

A készülék emellett higiénikus adagolást tesz lehetővé, ami valódi áttörés a bőrápolás terén. Az ageLOC Me automatikusan érzékeli a kéz jelenlétét, és minden reggel és este pontosan adagolja a szérumot és a hidratálókrémeket.

További információkért látogass el a www.nuskin.com weboldalra, a kedvezményekért pedig fordulj a Nu Skin üzletépítőihez.