EGY CSODÁLATOS NAP

Borítókép: EGY CSODÁLATOS NAP
A harmadik szenzációs, hamisítatlanul olasz pompa a jégen... KÜLÖNLEGES VENDÉG: ANDREA BOCELLI

A jég minden egyes suhanással szikrázva csillog, egy lenyűgöző emelés, majd a zene egyre hangosodni kezd.
A fények kigyúlnak és a nézőtér izgalommal telik meg...
A várva várt, látványos és nagysikerű 'Intimissimi on Ice' produkció, amely már egész Olaszország szívébe belopta magát, hamarosan visszatér. 2016-ban is a Veronai Aréna biztosít romantikus helyszínt az eseménynek és nemzetközi vörös szőnyegének.
Az Intimissimi harmadik showja is egy egyedülálló élményt ígér, amely a fantasztikus zene, a divat és a korcsolyázás találkozásából született - az újabb látványos jégshow ismét a Szépséget ünnepli majd.
Az „Egy Csodálatos Nap” („One Amazing Day”) címet kapta a közelgő bemutató, amely a Veronai Arénában kerül majd megrendezésre 2016. október 7-én és 8-án.

A SHOW

Az álom és valóság határán játszódó show, a két sztár, Bel és Hero 24 óráját meséli el egy táncban, amely a hajnal első fényeitől egészen a romantikus naplementéig repít minket: egy csodálatos, bűvös és izgalmas nap Verona történelmi falai között.
Miután kézhez kapják meghívásukat a rejtélyes álarcosbálra egy titokzatos, mágikus figurától, Bel és Hero számára elkezdődik az elvarázsolt világon átívelő, lenyűgöző utazás.
A hősök kalandjaik során különc és színes karakterekkel találkoznak, közben szét is válnak, majd a darab utolsó felvonásában újraegyesülnek. A romantikus bálterem és a csillagos ég tökéletes hátteret biztosít a meglepő befejezésnek.

Az idei korcsolyázó csapat olyan ikonikus szereplőkből áll, mint Evgeni Plushenko, a neves orosz műkorcsolya világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, az egyetlen korcsolyázó, aki 4 olimpián érmet tudott szerezni, aki szenzációs technikájával és különleges egyedi kisugárzásával mindig elkápráztatja a közönséget, valamint a kiemelkedő tehetségű és kecses finn műkorcsolyázó, Kiira Korpi. 5 országos bajnoksági győzelem, két európai bronzérem és két olimpiai részvétel után, Kiira Korpi Bel szerepében tündököl, mint a show egyik sztárja.
Stephane Lambiel, aki Hero szerepét játssza, ahogy azt a korábbi produkciókban tette, ezúttal is bebizonyítja, hogy vitathatatlan sztár.
Carolina Kostner is fontos szerepben tűnik fel a szenzációs 2016-os showban, a többi nemzetközi műjégkorcsolyázó kiválóság mellett.

A KREATÍV CSAPAT

A kifogyhatatlan ötlettárral rendelkező alkotók a 2016-os showra is fantasztikus meglepetésekkel készülnek.
A show minden évben a nemzetközi film divatvilágának legnagyobb neveit kéri fel a jelmezek megálmodására. Idén ez a név Milena Canonero, világhírű olasz jelmeztervező. Canonero 4 alkalommal nyerte el a Legjobb Jelmeznek járó Oscar-díjat, egyet a Stanley Kubrick által rendezett Barry Lyndonért, valamint Sofia Coppola Marie Antoinette-jéért – 2015-ben pedig Wes Anderson Grand Budapest Hotel-jéért is megkapta az Akadémia elismerését.
A show vadonatúj színpaddal és díszlettel várja nézőit - minden elvárást túlszárnyaló élményt ígér. Az installációért felelős Stufish Entertainment Architects, piacvezető a szórakoztatóiparban, az állandó, illetve ideiglenes turnék berendezésében. A cég többek között olyan előadók koncertjein dolgozott mint a Rolling Stones, a U2, Madonna, Lady Gaga es a Queen. Mindemellett, a Stufish felelt a 2008-as Pekingi Olimpia és a 2010-es Ázsiai Játékok záró-és nyitóesemenyeinek megszervezéséért.

Kim Gavint, a show rendezőjét, világszerte Nagy-Britannia legnagyobb tehetségei között tartják számon. A BAFTAS és a Brit Awards elnyerése után Gavin még nagyobb hírnévre és keresettségre tett szert – kreatív erőként ő állt a világ néhány legnevesebb showjának, többek közt a Take That koncertjeinek hátterében, illetve kreatív igazgatója volt a 2012-es Londoni Olimpia es Paralimpia nyitó-és záróünnepsegeinek.

Ez utóbbi eseményekhez kapcsolódó sikerei után Nathan Clarke is, az angol és a dán X Faktor, a Brit Awards és a National Movie Awards és a Take That korábbi koreográfusa, az angol Voice művészeti vezetője, ismét megcsillogtatja szakmai tehetségét a show kapcsán.

Az élő előadásokról és a garantált izgalmakról John Metcalfe is gondoskodik, zenéjével, rajta kívül a sztárok, az exkluzív nevek kreativitása és természetesen a jelmezek, amelyek a varázslatos Intimissimi kollekciók egyedülálló vonalait keltik új életre.


A 2016-OS SHOW KÜLÖNLEGES FELLÉPŐJE: ANDREA BOCELLI

A show a legendás sztár hihetetlen, világszerte irigyelt hangjával is tiszteleg Olaszország előtt.
Andrea Bocelli előben énekel majd a show legfelejthetetlenebb pillanatai alatt.
Az 1996 óta legendássá vált “Con te Partirò” (Time to Say Goodbye) óta Bocelli több nemzetközi elismerést és jelölést is szerzett olyan rangos díjakból mint az Oscar és a Golden Globe, a Classic Brit Award, illetve a New York-i Metropolitan-beli emlékezetes előadását állva ünnepelte a közönség.
A Veronai Arénában tartandó showját is nagy izgalommal várja a közönség, hiszen a színház a világ legjobb akusztikájával büszkélkedhet.
E nemzetközileg elismert, kivételesen tehetséges Olasz, szenzációs és hamisítatlan ‘Made in Italy’ termékké változtatja az Intimissimi On Ice show-t, amely fantasztikus európai választ ad az amerikai produkciókra.
Ez egy olyan esemény, amellyel Olaszországnak lehetősége nyílik megmutatni, hogy Itália a Szépség es a Tehetség országa; mindezt egy nem mindennapi rendezvény keretein belül, amelyet senki nem akar kihagyni.


VEZETŐ PRODUCER ES TÁRSPRODUCER

Sandro Veronesi, a Balich Worldwide Shows és az Opera on Ice ismét executive producerei, illetve társproducerei az Intimissimi On Ice show-nak.

Sandro Veronesi, a Calzedonia Group igazgatója, akárcsak 2015-ben, ezúttal is a show egyedüli
producere. Az Intimissimi mindig is fontosnak tartotta, és a mai napig úgy látja, hogy a látványos show egyúttal új formája a márka és célközönsége közötti kölcsönös kommunikációnak.

Marco Balich es az Opera On Ice a show Executive Co-producerei. Balich 2016-ban Rióban szerzett tapasztalataival tért vissza Veronába: a CC2016 által szervezett olimpiai nyitó-és záróceremóniák vezető producerének tisztjét töltötte be.

Giulia Mancini, az eredeti Opera On Ice formáció projekt létrehozója, amely a korcsolyavilág legnagyobb sztárjaival való együttműködésekkel büszkélkedhet. A cég elköteleződött elsőszámú célja mellett: forradalmian új gálákat teremteni és bemutatni a nagyközönségnek.

JEGYEK

A jegyek 30 EUR-tól kaphatók az alábbi értékesítési hálózatokon:
Ticketone, Geticket és Unicredit.

Weboldal és jegyek:
Facebook
Instagram