Te is tekerj NőiVázzal!

Borítókép: Te is tekerj NőiVázzal!
Hallottál róla, hogy új trend van kialakulóban? Nemcsak a celebek, de a vagány nők és lányok, anyukák és mamik is mind-mind bringára pattannak manapság?! Ha esik, ha fúj, ha süt a nap, ha meleg van? Hogy ez, hogy lehetséges?

Úgy, hogy végre megalkották a pont hozzád illő, nőknek kifejlesztett, kényelmes és könnyű NőiVázat!

Ismerkedj meg a sportos Lukréciával!
Lukrécia acélvázas kerékpár, amin a váz geometriájának és a kormány formájának köszönhetően egyenes háttal ülhetsz. Itt most visszafogott bézs színben, barna varrott markolattal, barna kényelmes, puha nyereggel, csomagtartóval és arra rögzíthető virágos táskával, valamint az ahhoz virágokban és színben szépen passzoló csengővel láthatod!

Forrás: noivaz.hu

Szerénke a könnyed eleganciát jelképezi!
Alumíniumvázának köszönhetően valóban könnyű. Különleges türkizkék vázzal, kerekded formákkal, barna, ergonómikusan nőknek fejlesztett nyereggel és barna, varrott markolattal öltöztettük fel. Ideális gyermekek szállítására! A gyerekülést rögzítheted elől a kormányszáron vagy hátul a csomagtartón. Szerénke diszkrét bája kiemelhető, színben hozzáillő csengővel és villogóval!

Forrás: noivaz.hu

Válaszd ki a stílusodnak megfelelő vázszínt, és az igényeidnek megfelelő sebességszámot, add hozzá a neked tetsző markolat- és nyeregszínt! Szereltesd fel csomagtartóval, kosárral! Ne feledkezz meg a csengő és a villogó színéről sem! Ha mindent ízlésednek megfelelően kitaláltál akkor már tekerhetsz is a te egyedi bringádon! A NőiVáz azoknak való, akik egyenes háttal, kényelmesen szeretnének a városban kerékpározni, egy könnyű és trendi bringán!

Forrás: noivaz.hu

Nem mindegy, hogy melyik vázat választod, ezért tudj meg többet Szerénkéről és Lukréciáról a www.noivaz.hu weboldalon. Itt a sok hasznos információn túl, a webshopban csodaszép kosarakat, bringás táskákat, csengőket és persze kényelmes gyereküléseket is találsz!