A nagyvilág ízei egy helyen

Borítókép: A nagyvilág ízei egy helyen
Családbarát fesztivál a Kincsem Parkban

A jól ismert büfékocsik a nyár folyamán megfordultak Egerben és Veszprémben is, de most visszatértek Budapestre, hogy szeptember 2-4. között ismét beguruljanak a Kincsem Parkba. A több, mint 50 Food Truckból álló karaván elhozza a street food világ legjavát, a klasszikus hamburgerektől az extrább fogásokig válogathatunk majd az ínycsiklandozó fogások között. Legyen szó akár Mexikó, Oroszország vagy a Balkán ízeiről, útlevél nélkül barangolhatunk majd egyik országból a másikba és vethetjük bele magunkat a kavalkádba.
A kis- és nagyobb gyerekek is mindig csodálattal állnak a Food Truck járgányok mellett, hiszen a színes, formás autók pont úgy néznek ki, mintha egy meséből keltek volna életre. A csoda élmény még inkább fokozható, hiszen a Kincsem Parkba a Deák Ferenc térről induló 50 fős amerikai iskolabusz díjmentesen szállítja a kilátogatókat.
A szórakozáshoz minden adott: a több, mint 50 büfékocsi mellett lóverseny és agárfutamok, artisták, utcazenészek várják a kilátogatókat. Az esetleges futózáporoktól sem kell tartani, az óriás sátor védelmet nyújt az időjárás szeszélyei ellen. A gyerekek is megtalálják a számukra érdekes elfoglaltságot, őket állatsimogató és kézműves programok várják. Az esemény kisállat barát, így a házi kedvenceket sem kell otthon hagyni, nyugodtan jöhet az egész család.

A belépés 18 év alatt ingyenes, felette 900 Ft, melyből 300 Ft lefogadható az agár- és lóversenyeken.

FACEBOOK.COM/FOODTRUCKSHOWBP
WWW.KINCSEMPARK.HU
FACEBOOK.COM/KINCSEMPARK