Itt tényleg kipihenhetitek a tanév "első felvonását"!

Borítókép: Itt tényleg kipihenhetitek a tanév "első felvonását"!

Alighogy elkezdődött az iskola, gyerekeink máris számolják az őszi szünetig hátralévő napokat… na jó, nemcsak a gyerekeink, hanem mi, felnőttek is!
Mi úgy várjuk az őszi szünetet, mint szikkadt kaktusz az esőt – jó lesz végre rápihenni az iskolakezdés eseménydús időszakára! Pihenni – nem pedig főzni és nagytakarítani! 
Szerencsére van az a hely, ahol kicsik, nagyok, szülők és nagyszülők közösen, mégis egymástól függetlenül tudnak zavartalanul pihenni. A családbarát Danubius szállodákban nem lesz gondunk a gyerekeinkre, mivel a Bubbles Club animátorai izgalmas gyerekprogramokkal, foglalkozásokkal kötik le a gyerkőcök energiáit. A békére és nyugalomra vágyó szülők pihentető masszázzsal vagy az élménymedence simogató buborékjai közt lazítva tölthetik fel energiaraktáraikat, a nagyszülők pedig a bársonyos gyógyvizek, iszappakolások, balneoterápiás kezelések által regenerálódhatnak.


A Danubius szállodák kiváló konyhájának és széles ételválasztékának köszönhetően mindenki megtalálja a kedvenc fogásait! A különféle ételallergiák figyelembevétele vagy az egyéni diéták szerinti étrend elkészítése sem jelent problémát a gyakorlott szállodai szakácsoknak. Érdemes bebiztosítani a családi pihenést már most az őszi szünetre és mielőbb befoglalni a kecsegtető őszi ajánlatok valamelyikét ITT!