A Rimmel & Kate Moss 15 éves együttműködésüket ünneplik egy különleges körömlakk és rúzs kollekcióval

Borítókép: A Rimmel & Kate Moss 15 éves együttműködésüket ünneplik  egy különleges körömlakk és rúzs kollekcióval
Két brit ikon összefogott.... és már 15 éves a “London look”. Gyere és ünnepeld velünk a szépségipar páratlan együttműködését!

A Rimmel és Kate Moss egy különleges körömlakk és rúzs kollekciót mutat be, mely Kate kedvenceit, vörös és nude árnyalatokat tartalmaz. Fedezd fel az igazi brit vagányság legütősebb színeit.

2001 óta a Rimmel múzsája Kate Moss, aki mindig a főváros merész stílusát és lelkét testesítette meg, és aki a London Look legautentikusabb szóvivője. Kate legikonikusabb megjelenéseinek tiszteleg az évfordulóra készült kollekció, amely a divatvilágban mutatott számtalan identitását ünnepli, a vörös szőnyegen vonuló sztártól a bohém istennőig.

Kate szavaival: "Hihetetlenül büszke vagyok 15 éve tartó kapcsolatomra a Rimmellel. Ez a márka nagyon közel áll a szívemhez, életem legelső rúzsa a Rimmel Heather Shimmer volt. Kapcsolatunk erősödött és továbbfejlődött az évek alatt és aktív szerepet játszom a kreatív megvalósításban. Az új évfordulós kollekció a kedvenc London Look-jaim közül tükröz néhányat az elmúlt tíz és fél évből. A vörösekre és a nude színekre fókuszáltam, mert ezeket szeretem viselni - minden árnyalat különböző oldalamat mutatja be."

Születésnapi Kollekció: Lasting Finish ajakrúzs By Kate
A Lasting Finis ajakrúzs By Kate volt a modell bemutatkozó makeup kollekciója, mely először 2011-ben jelent meg, a Rimmel és Kate kapcsolatának 10. évfordulóján. A Rimmel lányok az egész világon imádták és vásárolták az elmúlt öt évben. Erre a sikerre alapozva a születésnapi kollekció hat vágyva vágyott színből áll - három vörös és három nude - melyek mindegyikét Kate egy-egy klasszikus arca inspirálta.

A Muse Red #51 egy gazdag, fejeket elcsavaró bíborszín, amely Kate könnyed eleganciáját kelti életre a vörös szőnyegen. Kate véleménye szerint: "Ha különleges helyre megyek, egy feltűnő vörös ajakkal érzem magam "kész"-nek. A dráma és a kifinomultság speciális keverékeként hoztam létre a Muse Red árnyalatot."

Az Idol Red #52 egy buja, vibráló vörös vakmerő és különleges megjelenéshez, melyet Kate vonzódása ihletett a játékos és lázadó divat iránt. A vintage glamúrt sugárzó Retro Red #53 egy pazar bogyószín árnyalat, mely a Kate által imádott a 40-es és 50-es évek újrafelfedezett retró stílusát tükrözi.A Boho Nude #56 egy meleg, karamelles nude, amely Kate laza, bohém megjelenését egészíti ki. Szerinte: "Titkom a letisztult bohém szépséghez a természetes földszínek. szeretem, ahogy a Boho Nude rúzs karamell tónusa felmelegíti a bőröm."Kate híres rock díva stílusát testesíti meg a Rock N Roll Nude #54, egy barackos, semleges szín minden party-lánynak. Tedd teljessé füstös szemekkel és vadóc viselkedéssel. Kate hétköznapi, utcai viselete inspirálta a My Nude #55 árnyalatot, mely egy bézses nude, letisztult alkalmi megjelenéshez. Kate hanyag eleganciájához egészítsd ki egy blézerrel.

Kate minden ajakrúzsát úgy tervezték, hogy egész nap során izzon dús hatású formulával, melybe fényvisszaverő Black Diamond részecskéket kevertek. Mi több a gazdagon telt fénylő szín akár 8 órán át tart. Ajakbiggyesztésednek delejes ereje lesz.

A 15. évforduló tiszteletére a kollekció prémium megjelenésű special edition csomagolást kapott. Az elegáns és dizájnos csomagolást fémes rózsaarany dobja fel - Kate kedvenc színe - mely minden ajakrúzst gyűjteménybe illő tárggyá változtat.

Születésnapi Kollekció: Super Gel Körömlakk
Kate ikonikus stílusa kiterjed az ujjaira és lábujjaira is, így az születésnapi kollekció a Super Gel körömlakk négy árnyalatát is tartalmazza - három új és egy klasszikus szín. A bíbor ajakárnyalatok kiegészítéseként hozta létre a szupermodell az új Rock N Sparkle #044 árnyalatot, egy fénylő vöröset, mely minden öltözetet vonzóan glamúrossá tesz. Kate két új nude árnyalatot is tervezett a körmökre: Boho-licious #015, egy mindenhez passzoló krémes bézs és a Gilty Pleasure #071 egy szépséges rózsás aranyszín, mely a 15. évforduló ünnepélyességét önti színbe.

Kate Moss szereti a szuperfényes manikűrt és a Rimmel innovációjának köszönhetően a Super Gel a professzionális géllakkozás 3D teltségét és hibátlanul fényes felületét egyesíti. Exkluzív, szabadalmazott kétlépéses Gel Colour rendszerét természetes fénnyel kell kezelni a magas minőségű, akár 14 napon át tartó zselés szín és fény eléréséhez. Könnyű használni, úgy szárad meg, mint egy normál körömlakk - nincs szükség UV lámpára

Kate büszkén adta nevét a körömlakk sorozathoz ezért minden szín az aláírását tartalmazó csomagolásban kerül a polcokra.

Rimmel + Kate Moss = szépséges partnerség! Ünnepeld az ikonikus árnyalatokat, melyeket Kate álmodott meg, London Look megjelenései által inspirálva!

A rúzsok javasolt fogyasztói ára: 1399.-Ft, a Super Gel körömlakk By Kate 1699.-Ft