Vízi élmények és határtalan szórakozás a prémium kempingekben

Borítókép: Vízi élmények és határtalan szórakozás a prémium kempingekben
Szeretnél olyan helyen nyaralni a családdal, ahol a medencék és a csúszdák csupán egy karnyújtásnyira vannak a szállásodtól és ráadásul mindent megtalálsz egy helyen? Akkor a prémium kempingeket neked találták ki!

A prémium kempingek egyre népszerűbbek a nyaralók körében, ami nem is csoda, hiszen a természetközeli élmény mellett szállodai komfortot biztosítanak. Hogy mit is jelent ez pontosan?

Magas színvonalú szolgáltatásokat a kemping területén belül. Éttermeket, bárokat, szupermarketet, kisboltot, szórakoztató-és animációs programokat, fürdőszobával és konyhával felszerelt kényelmes prémium mobilházakat, glamping szálláshelyeket, extravagáns szafari sátrakat és hatalmas vízi világot.

A kempingekben medencék, csúszdák, néhol pedig egész medencekomplexum és vízi park várja a csobbanni vágyókat. Sok úszómedence mellett találunk gyerekmedencét vízi játszótérrel, és vannak olyan kempingek is, ahol tematikus játszóterek, pl. kalózhajó és vízi vár, várják a pancsolni vágyó kicsiket. A nagyobb gyerekeknek és a felnőtteknek pedig ott vannak a pihenésre és felfrissülésre tökéletesen alkalmas lagúnamedencék, illetve az adrenalinszintet növelő vízi csúszdák. A kempingekben többek között nyitott és fedett óriáscsúszdák, kamikaze csúszdák, vadvízi csúszda és szörfpálya gondoskodik a felejthetetlen élményekről. Ha pedig egy kis szünetet tartanánk, a lagúnamedence vízesései, gejzírjei, illetve a lassú folyó és a jacuzzi medence biztosítja a jól megérdemelt ellazulást.

A Vacansoleil kempingjeiben Európa legszebb helyszínein élheted át a vakáció új, és sokkal szabadabb formáját, a minden korosztály igényeit kielégítő kempingnyaralást!

További információért kattints ide!