Natúr bőrápolás nyárON

Borítókép: Natúr bőrápolás nyárON
Te is csodálatosan sima, hidratált és feszes bőrre vágysz, ragacsos utóérzet nélkül? Szeretnél egy olyan testápolót, amely azon túl, hogy frissít, táplálja a szomjas bőrt, még a legnagyobb kánikulában is?

A Schüssler hidratáló és bőrfeszesítő testápolókkal mindezt egyszerre elérheted!

A Schüssler testápolók 100% natúr összetevőkből állnak és allergénmentes krémek, a mélyhidratáló testápoló grapefruit olajjal diszkrét citrusos illatot áraszt, ami üdítően illik a nyár hangulatához. Másrészt a magas sheavaj és argánolaj tartalmával remekül hidratálja, és intenzíven ápolja még az extra száraz bőrt is. A calcium fluoratum és natrium chloratum Schüssler-féle ásványi sók sejt szinten visszaállítják a bőr vízháztartásának egyensúlyát, és a kötőszövetek rugalmasságát. A Schüssler sók a bőr mélyebb rétegiben hatnak, ezért narancsbőr kezelésére is tökéletes megoldás.

A jázmin illatú Bőrregeneráló testápoló is élénkít, maradéktalanul felszívódik és nem hagy ragacsos réteget maga után. Jó hír a kismamáknak, hogy ők is bátran használhatják a parabén és kőolajszármazék-mentes finom natúr krémet.

Strandolj velünk, hiszen most a nyári szettek mellé különleges ajándékkal kedveskedünk! A Schüssler natúrkozmetikumokat keresd a www.schusslerkozmetikumok.hu oldalon, valamint a patikákban. Ne feledd, egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler kozmetikumok. Természetesen Neked.