Cheer up Moms! - Cikkírói pályázat

Borítókép: Cheer up Moms! - Cikkírói pályázat
Azonban ha úgy érzed, jól jön egy kis segítség, akkor az alábbi témák közül is választhatsz:
  • Egyensúly a család és a munka között. Szerinted létezik ilyen?
  • Így sportolok én a gyerek(ek) mellett
  • Gyereknevelés: most akkor ki nevel? Én a gyereket, vagy fordítva?
  • Házasság. Fehér ruha, örökkön-örökké, mindhalálig. Eddig oké. De házasság, a kapcsolat intimitásának megőrzése azután, hogy körülöttünk ugrálnak, csacsognak, hisztiznek a gyerekek 0-24-ben? Igazi kihívás. Neked hogy megy?
  • Anyának lenni jó. A legjobb dolog a világon. Te hogyan éled meg az anyaságot? Feloldódtál benne vagy próbálod mellette megtartani az „én” funkciókat? Sikerül? Jut magadra, barátaidra időd? Hogyan?
  • Szeretted a munkádat? Netán munkamániás voltál? A gyerekek megszületése után azonban ez sokszor változik. Sokan ilyenkor váltanak, kipróbálnak valami mást. Dolgozni otthonról, gyerek mellől. Belevágtál?
  • Tippek anyáktól – anyáknak.
  • Szerinted a Top 10 (kiránduló hely, applikáció, játszóterek, hotelek stb..)

A cikkeket küldd el a [email protected] email címre Word dokumentumban, maximum 5000 karakter terjedelemben. Csatolj mellé pár képet is, amelyeket megjelenés esetén be tudunk tenni a cikkbe (egyenként 100 kB-1MB)! Csak saját szellemi termékű cikket fogadunk el, de más írói pályázatra beadott művet is elküldhetsz.

Van saját blogod? Szuper! Küldd el a nevét és elérhetőségét!

Beküldési határidő: 2016. július 31.

A legjobb cikkeket megjelentetjük a PöttyösLabda web- és Facebook oldalán, az íróik között pedig fődíjként kisorsolunk egy wellness hétvégét a HOTEL PIROSKA**** BÜK-be!

További nyeremények:

  • Sziget Fesztiválra napi jegy
  • 10000 Ft-os ajándékutalvány a Monkie üzletébe
  • Családi belépőjegy a Living Dinosaurs kiállításra a Millenárisra
  • Családi belépőjegy a Gooól kiállításra a Millenárisra
  • 15.000 Ft értékű mesekönyv csomag a Pagony jóvoltából
  • Imaginarium 10.000 Ft-os ajándékutalvány

A legjobb cikkek kiválasztásában szakmai zsűri dönt:
Kőváry Anett - újságíró. "12 évig dolgoztam rádiós hírszerkesztőként, ez idő alatt több női magazinnak is írtam külsősként cikkeket. Most főleg facebook oldalamon osztom meg anyasággal kapcsolatos gondolataimat, élményeimet, amikhez a majdnem 3 éves kislányom bőven szolgáltat alapanyagot. :)"
Gyetvainé Zováth Anna – A KidsOasis társalapítója. "Az Idegenforgalmi- és Vendéglátóipari Főiskola után szállodákban dolgoztam értékesítési vezetőként, és bár évek óta közvetlenül nem a turizmusban tevékenykedtem, folyamatosan követtem az iparág fejlődését, kapcsolatban maradtam szállodaiparral. A KidsOasis ötlete egyrészt személyes, másrészt szakmai indíttatásból született. Az előzetes felméréseink végül azt igazolták, hogy meg kell teremtenünk a szálláshelyek családbarát minősítési rendszerét, a KidsOasis-t."
Spuriga Dóra – A PöttyösLabda weboldal tulajdonosa. Az elmúlt tíz évben marketingkommunikációs terülten dolgozott, a két gyermeke megszületése után úgy gondolta épít egy saját brandet, így alakult meg a PöttyösLabda, melynek azóta 28 ezer követője van. Rendezvényeket is szervez PöttyösLabda Családi Délelőtt néven, ahol a gyerekek és a szülők is egyaránt jól érezhetik magukat. Rendszeresen jógázik, tudatosan éli életét, sokat utazik, tapasztalatokat gyűjt a világ minden tájáról.
További információk: https://pottyoslabda.hu/cheer-up-moms-cikkiroi-palyazat/

Írd ki magadból az érzéseidet. Hiszünk benne, hogy neked is van egy történeted!

www.pottyoslabda.hu
https://www.facebook.com/pottyoslabda.hu/