A fehér kincset rejtő doboz

Borítókép: A fehér kincset rejtő doboz
Mi kell ahhoz, hogy még több időt fordíthass az igazán fontos dolgokra? A válasz egyszerű: segítség! Költséges bejárónők helyett itt vannak a robotok! Hatékonyság, minőség és precizitás! Ez az, amit az iRobot képvisel.

Robotok jóban-rosszban, tisztaságban és porban.

Amikor 1990-ben az MIT-n három kutató úgy döntött, hogy robotika vívmányait a gyakorlatban hasznosítják, még álmodni sem mertek volna, hogy egy napon családok millióinak életét könnyíthetik meg.

Tiszta otthon, rendes robot
A fogyasztói piacra 2002-ben robbant be az iRobot, a ROOMBA robotporszívóval, ami mára több mint 15 millió háztartás nagyrabecsült tagja. Az idő múlik, az iRobot csillaga pedig egyre fényesebben ragyog, hiszen a gyorsan változó igényeknek köszönhetően ma már a padlótörlő is megtalálható a kínálatban.

Hatékonyság mindenek felett
A BRAAVA 390 Turbo hatékony mikroszálas törlőruhái nemcsak a kemény padlót teszik ragyogóan tisztává, de sehol nem bújhatnak el előle a porcicák, legyenek akár a falak mellett, vagy a bútorok alatt. Tökéletes navigációs rendszerének köszönhetően nem kell aggódnunk a robotunk épsége miatt, hiszen finoman érintkezik a tárgyakkal és a lépcsőről sem esik le. A munka végeztével elég csak a törlőruhát kitisztítani és a robot máris készen áll a következő bevetésre.

A jövő itt van!
A folyamatos fejlődésnek és innovatív gondolkodásnak köszönhetően az iRobot méltán népszerű termékei mára több millió családnak adják meg a szabad időtöltés örömét. Csempésszünk tehát egy kis szabadságot a felgyorsult életünkbe, hogy legyen idő az igazán fontos dolgokra is! Hát ezért az egyik nagy kedvencünk ez a kis fehér robot: Mert olyan titkot rejt, ami nagy kincs manapság: időt! Időt takarítunk meg azzal, hogy ő takarít helyettünk, míg mi azzal és azokkal foglalkozunk, amit igazán szeretünk.

iRobot- Better together!