Veszprémbe tart Lisa Stansfield!

Borítókép: Veszprémbe tart Lisa Stansfield! Forrás: VeszprémFest
Az énekesnő első magyarországi fellépésére rengetegen kíváncsiak, így a koncert - a hatalmas érdeklődésre tekintettel - a Veszprém Arénában kapott helyet.

Nyaranta, immár 13. éve csábítja a közönséget világhírű előadók különleges hangulatú koncertjeivel a VeszprémFest. Idén több Grammy-díjas zenészt is meghallgathatunk a fesztiválon, köztük a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Lisa Stansfieldet július 15-én.

Az elmúlt évtizedekben magával ragadó hangjának és kortalan popdalainak köszönhetően Lisa Stansfield a slágerlisták élére jutott az Atlanti-óceán mindkét partján, énekelt George Michaellel és a Queennel, többször nyert Brit és Ivor Novello díjat. Lisa albumai – több mint 15 millió eladott példánnyal és legalább 20 vezető slágerrel – igazi nemzetközi sikert arattak. Talán senkinek sem kell bemutatni egyik leghíresebb, „All Around the World”című dalát
Veszprémben is leghíresebb slágereivel örvendezteti meg a közönséget.



A VeszprémFest idei fellépői között találjuk Omara Portuondot és Diego el Cigalát, a Thievery Corporationt, valamint szintén először Magyarországon Gregory Porter és Jamie Cullum jazzénekeseket.