Országjáró körútra indult a SPAR Grillmobil

Borítókép: Országjáró körútra indult a SPAR Grillmobil
Minőségi húsból készült grillételek népszerűsítése érdekében indult országjáró körútra a SPAR Grillmobil. A food truck Nagykanizsán kezdte meg útját, majd a következő hetekben ellátogat a Balatontól egészen Sopronig, összesen tizenegy áruházat érintve.

Egyenesen a SPAR húsüzeméből, Bicskéről indult útjára az első SPAR Grillmobil. A különlegesen felszerelt food truck beüzemelésével az a célja a SPAR-nak, hogy felhívja a figyelmet az ellenőrzött, minőségi hús fogyasztására a nyári szezonban is.

„Az elmúlt években jelentősen megnőtt az érdeklődés a grillhúsok és grillkészítmények iránt, hiszen ezekből könnyen és gyorsan ízletes és tartalmas ételeket lehet elkészíteni” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. Kifejtette: a SPAR évente több mint 30 millió kilogramm sertéshúst értékesít, és az egyetlen kiskereskedelmi vállalat Magyarországon, amely saját húsüzemmel rendelkezik. A bicskei Regnum tálcás húsok jogosultak a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegy használatára: ez garantálja, hogy a termék szigorúan ellenőrzött folyamaton keresztül érkezik a polcokra, a sertés pedig kizárólag GMO-mentes gabonán nevelkedett, húsa különleges és ízletes.

A Regnum Húsüzem és Oktatóközpontból több mint harmincféle különlegesen fűszerezett grillhús kerül az áruházakba országszerte. A SPAR idén újabb bővülést vár a friss hús értékesítésében, ezt segíti, hogy a sertés tőkehús ÁFA-tartalma január elsejétől 27-ről 5 százalékra csökkent. A csökkenés révén a sertéshús, illetve a sertésből készülő grillhúsok forgalma is várhatóan növekedni fog, tette hozzá Maczelka Márk.

A SPAR Grillmobil Nagykanizsán startol, utána július 10-ig a Balaton-part városai mellett ellátogat Sopronba, Veszprémbe és Budapestre is országjáró körútja során. A SPAR és INTERSPAR parkolójában már az ínycsiklandó illatokról és különleges kialakításáról messziről felismerhető Grillmobilnál kóstolhatják meg a vásárlók a SPAR grilltermékeit, amelyeket az üzletekben is megvásárolhatnak. Sokféle finomság mellett például sajtos, magyaros, csípős grillkolbászt mindössze 120 forintért, egy szelet (körülbelül 16 dkg) magyaros tarját pedig 245 forintért lehet kapni – frissen sütve – a négy keréken guruló grillsütőből.

Minden vásárlás mellé egy 20 százalékos kupont is kapnak a vásárlók, amelyet a boltokban Regnum grillkolbászra válthatnak be. Keszthelyen, Sopronban és Veszprémben a food truck pultja mögött Magyarország leghíresebb hentese, Vas Zsolt frissőr avatja be a tökéletes grillételek elkészítésébe az érdeklődőket.

A ROADSHOW ÁLLOMÁSAI: