Radics Gigi kalappal és koncerttel készül a Derbyre

Borítókép: Radics Gigi kalappal és koncerttel készül a Derbyre
Gigi három hónapos amerikai útja és egy sikeres klipforgatás után július 2-án, szombaton ad koncertet a Kincsem Parkban.

Gigi, mint a legtöbb nő imádja a divatot, így örömmel látogatott ki a lóversenypályára és öltött magára pár lehetséges Derby szettet. „Úgy érzem magam, mint egy grófnő, aki kimegy a lóversenypályára” – mondta a sztár, aki elárulta, hogy most járt először a Kincsem Parkban. Tonnyóval, a 2015-ös Ügetőderby győztesével azonnal megtalálták a közös hangot, így a szombati versenynapon már Giginek is van kiért izgulnia a futamok alatt.

„Nagyszerű látni, hogy ilyen történelmi helyszínen adhatok majd koncertet. Filmszerű volt az amerikai utam, ahol rengeteg érdekes emberrel ismerkedhettem meg, de jó lesz ismét közönség elé állni is” – árulta el az énekesnő, aki nagyszabású koncerttel készül.
Látogatása során Gigi a hétvége másik sztárfellépőjével, Király Viktorral is találkozott, akivel régi jó barátkánt üdvözölték egymást és közös képeket is készítettek.
A lóversenypálya és a lelátók hangulata magával ragadta az énekeseket, akik fontolgatják, hogy a versenyek során fogadni is fognak.
A Derby hétvége lélegzetelállító lóverseny és agárfutamai mellett tehát Gigi, Viktor és Caramel koncertje, valamint ingyenes gyerekprogramok, WAMP design vásár, és Piknik Piac várja a kilátogatókat.
Derby, a család fesztiválja, július 1-2-3., Kincsem Park!