Megérkezett az F&F Home nyári kollekciója!

Borítókép: Megérkezett az F&F Home nyári kollekciója!
A romantikustól a vidám színvilágon át a görögös stílusig mindent megtalálsz.

Az Angol Kert kollekcióban a szigetország békés, vidéki hangulatát idéző csodaszép, virágmintás teáskészlet, mécsestartó és pihe-puha díszpárnák mellett egyéb elbűvölő kiegészítők is megtalálhatók. A finom pasztell rózsaszín és a halványzöld árnyalatok mellett a bézs és az opálos sárga jellemzi az összeállítást.

Az F&F Home bájos, pasztell rózsákkal, vidám flamingókkal és az apró görög szigeteket idéző kék-fehér színvilággal üdvözli a nyarat.

A Nyári Ragyogásban a szemet gyönyörködtető élénk, vibráló színeké valamint a vidám mintáké és feliratoké a főszerep. A trópusi virágok, a díszített falmingók és égő narancssárga, pink és türkiz színek árasztják el a díszpárnákat, takarókat, gyertyákat és ágyneműket.

A Santorini kollekció a hullámkék és a hófehér színeire épül, kiegészülve halacskás, kagylós és egyéb tengert idéző mintákkal és könnyed anyagokkal.

Az F&F Home állandó kínálatában továbbra is megtalálhatók a letisztult, kifinomult és modern darabok, amik elengedhetetlenek egy ízléses otthonhoz.

Az F&F Home termékeit keresd a Tesco hipermarketekben.