Angellicafű segített a fogyásban Gregor Bernadettnek

Borítókép: Angellicafű segített a fogyásban Gregor Bernadettnek
Arra, hogy lehetsétséges valakinek tökéletes megjelenése és karcsú alakja még 44 évesen is, Gregor Bernadett a tökéletes példa, aki az Angellica, +4 másik gyógynövény keverékének köszönhetően újra csúcsformában van.

– Egy barátnőm ajánlotta nekem az Angellicat, ami egy Távol-Keleten honos gyógynövény, de a Magyar Gyógyszerkönyv is megemlíti. A zsírszintézis gátlásán keresztül fejti ki a hatását,- bár itthon ezt a tulajdonságát kevésbé ismerik -, és bizonyos más gyógynövénnyel kombinálva csodákra képes. Én már így, egybe csomagolva kaptam ezt az 5, egymás erejét felerősítő Angellica kombinációt, ami olyan eredményeket hozott nálam, amely minden diétázó ember álma. A keverék egyszerre hat a zsír- és szénhidrát anyagcserére, csökkenti az étvágyat, és gyorsítja az anyagcserét, ráadásul megváltoztatja az édes íz érzetét, így mióta használom, nem eszem desszertet, mert egyszerűen nem ízlik – mondja Bernadett.

Bernadett önmagára igényes nőként és színésznőként évek óta folyamatos harcban állt a pluszkilókkal, amelyek annak köszönhetően, hogy édesanyjától szerencsés géneket örökölt, viszonylag későn, főként a második gyermeke születése után okoztak sok fejtörést számára. Jó ideje küzdött már azzal az utolsó 4-5 kilóval. Hiába próbált ki szinte minden lehetséges praktikát, ha sikerült is fogynia valamennyit, néhány hónap múlva alattomosan visszakúsztak rá a kilók. Az utolsó karácsonyi súlygyarapodás volt a vízválasztó, akkor határozta el, hogy sürgősen változtatnia kell valamin. A legjobbkor jött a segítség. Az Angellica-keveréknek köszönhetően a színésznő már a január 15-ei premierjén újra lányos alakjával állt a színpadra.

– Az Angellicafű keverék visszaadta az önbecsülésem és visszakaptam a karcsúságomat is. 44 éves lettem május elsején, ezért egy olyan fotózással ajándékoztam meg magam, - ahogy ez az Édes Életben is látható volt -, amely megörökíti a csúcsformámat. Mindig ilyen szerettem volna lenni!