Kipróbáltam, hogy milyen az ultrahangos alakformálás...

Borítókép: Kipróbáltam, hogy milyen az ultrahangos alakformálás...
...és bár hitetlen voltam, teljesen ledöbbentem a hatásán!

Amikor lehetőséget kaptam, hogy egy szabadon választott testrészemen kipróbálhatom az alakformálást, még elég hitetlen voltam. Ám két nap múlva már éreztem a hatást, sőt a nadrágszíjamat is két lyukkal szorosabbra húzhattam.

Sajnos rajtam bőven van felesleg, így nem lettem nádszál karcsú, amit éreztem és érzek azóta is, hogy hastájékon lazább lett az úszógumi.

A kezelés, mivel valóban hatékony, erősen függőséget okoz, hisz ki ne szeretne megszabadulni egy-egy testrészen a nem kívánt zsírpárnáktól.

Akiknek meséltem, mindenki első kérdése, hogy fájt-e ez az alakformálás.
Nem szépítem a tényeket: a bőr szöveteiben, apró kicsi forró csípést éreztem, ahányszor a ultrahangos fej aktiválódott. Tehát sokszor. Voltak pontok ahol valamiért érzékenyebb a kötőszövet, több idegszál fut, ott jeleztem, hogy fáj, ekkor kicsit visszavette a hölgy az intenzitást, majd ahol jobban bírtam, ott ismét erősebbre vette.

Ennél sokkal nagyobb probléma volt számomra, hogy szót fogadjak, és a kezelést követő minimum két hétben igenis napi 3 liter vizet igyak, hogy minél könnyebben távozzanak az ultrahanggal "összetört" zsírsejtek.

Mivel az alakformáló hatás tényleg kézzel fogható, így elkezdett érdekleni, hogy mi is történt velem a kezelés alatt.

Ezzel a fejjel történt az alakformálás

Tehát semmi masszírozó, bőr összenyomó kék-lila foltokat okozó dolog! A metódus itthon teljesen újnak mondható (Ulstam kezelés a hivatalos neve).

Ez egy olyan HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) technológiát alkalmaz, ami a nemkívánatos bőr alatti zsírszövetet célozza.

A berendezés az ultrahang hőhatását használja ki: a célzott mélységben a zsírszövetet 65-70 fokra melegíti fel a fókuszált ultrahang, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. Ezért is volt az a meleg érzet amikor aktiválódott.

Teljesen biztonságos, az ultrahang fókuszpontja alatti és feletti szövetek nem sérülnek, így teljesen biztonságos a kezelés.

Árak és további információk: Royal Clinics