Itt vannak a Familypark idei újdonságai!

Borítókép: Itt vannak a Familypark idei újdonságai!
Ráadásul van egy ingyenes belépési lehetőség is!

„Ugráló békák” & „Varjúfészek” a Familypark idei újdonságai!

Az idén a korábbi időpontra eső húsvéti ünnepek miatt a Familypark már március 19-én szélesre tárta kapuit, és innentől örömmel várja a magyar vendégek sokaságát! Az újdonságok az idén sem maradhatnak el: az újfajta belépőjegyek, a „Krähennest” (varjúfészek) csúszda és a „Froschhüpfer” (ugráló békák) körhinta a fiatalabbak és idősebbek szívét egyaránt megdobogtatja. A gasztonómiai kínálat három új vendéglátóhellyel bővült.

Nyitvatartási idő:
március 19. – szeptember 30. 9-től 18 óráig
október 1. – október 26. 10-től 17 óráig
3-14 év közöttieknek a születésnapon a belépés ingyenes!
Napi jegy ára: 21,50 €
Kedvezményes ajánlat iskolai csoportoknak (10 főtől): akár 12 €/fő -től
Hároméves korig a belépés ingyenes!

További információ: www.familypark.at

A Familypark minden évben újabb látványosságokkal gazdagodik. Ez a 2016. évre is érvényes: Aki a Krahennest (varjúfészek) magaslatot megmássza, egy 40 méter hosszú csúszda örömeit élvezheti. A látogatók a hat pálya valamelyikén, szivacson csúszva száguldozhatnak lefelé. Még egy érdekesség: „Tante Mizzis Kleine Farm” (Mici néni kicsiny farmja) állatsimogatójának a kecskéi a csúszda környékén lefektetett pallódeszkákon felfelé mászhatnak, és így közvetlen közelről figyelhetik a csúszdázás örömeiben elmerülő gyermekeket.

A Froschhüpfer (ugráló békák) körhintát a szülőkkel vagy nagyszülőkkel együtt már a Familypark legfiatalabb vendégei is élvezhetik: a tó partján békaháton utazva tehetnek néhány szórakoztató kört.

Az első lényeges változás minden esetre már a jegyvásárláskor szembetűnő: a beléptetés forgókapukon keresztül, a jegy vagy bérlet beszkennelése után teljesen automatikusan történik.

Kulináris újdonságok
A vendéglátási paletta három új kínálattal bővült. Közvetlenül a Krähennest új létesítmény mellett nyílt meg a „Die Würstelbraterei”, amely lacikonyhai különlegességek széles választékával – a mocsári ökörből készült sült kolbásztól kezdve egészen a vegán frankfurti virsliig –- várja vendégeit. A nassolást kedvelők az azonos nevű édességboltban finomságok gazdag választékával találkozhatnak. Júniustól a „Medici” Trattoriában kőkemencében sütik majd az eredeti olasz pizzákat.

Az idei évtől a közkedvelt születésnapi zsúrok helyszíneként a Trattoria partihelyiségei is választhatók, itt a gyermekek igazán gondtalanul ünnepelhetnek.

„Mivel a tavalyi év újdonságával, Leonardo repülőgépével elsősorban a nagyobb gyerekeket és a felnőtteket szólítottuk meg, az idén igyekszünk a fiatalabb vendégek kedvében járni. A két újdonság, a Krähennest és a Froschhüpfer látogatói fantasztikus, új élményekkel gazdagodhatnak. Az újabb vendéglátóhelyek pedig nagyban hozzájárulnak a parklátogatás még színesebbé tételéhez” – nyilatkozta Ulrike Müller, a Familypark igazgatónője a szezonnyitó alkalmából.

Élménybeszámoló: