Könnyű győzelem a falakon!

Borítókép: Könnyű győzelem a falakon!
Lépésről, lépésre, így fesd ki a lakásod

Megérkezett a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték legújabb tagja, a Platinum RIO. A nyolc új árnyalatot a riói olimpia és a sport ihlette.
Új színekkel rukkolt elő a Poli-Farbe festékgyár 2016-ban. A közeledő riói olimpia inspirálta a nyolc csodás új árnyalatot. Az egyrétegű beltéri falfesték a Poli-Farbe Platinum RIO nevet kapta. Az új falfesték a Poli-Farbe Platinum termékcsalád része, azonos receptúra alapján készült.

FESTÉS LÉPÉSEI:
Felhasználás előtt a régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet Platinum finomglettel ki kell javítani.

A festéket gondosan fel kell keverni, nem szükséges hígítani.

Festés előtt a mélyalapozás, azaz a Platinum diszperziós mélyalapozóba 5-10%-ban elkevert Poli-Farbe Platinum falfesték megkönnyíti a festést, és teltebbé varázsolja az új árnyalatokat. Az előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felvinni.

Jöhet a festés.

A Poli-Farbe hazai gyártású falfestékei Magyarországon és a szomszédos országokban is az élmezőnybe tartoznak. A Poli-Farbe Platinumot a legjobb magyar vegyipari mérnökök fejlesztették ki, évtizedes tapasztalat áll mögötte. Egy rétegben is megfelelően fed, így sokkal hamarabb elkészülünk a munkával, mint a több rétegben használandó festékek esetében.

Ráadásul illatosított is, így nem csak a frissen festett lakásban ússzuk meg a napokig érezhető festékszagot, de már munka közben is érezhető a kellemes illat.

A Poli-Farbe Platinum nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, minőségét Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el, legutóbb 2014-ben.
További információ: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/poli-farbe-platinum-rio-egyretegu-belteri-falfestek-1
Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogasson el a Poli-Farbe blogjára: http://blog.polifarbe.hu
Elbizonytalanodott? Kérdezze szakértőnket: https://www.facebook.com/szobafestoattila
Hol lehet beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézze meg itt: http://www.holvegyekfesteket.hu/