Ajándékozás felsőfokon

Ajándékozás felsőfokon

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

T

Tudtad, hogy ma már léteznek ajándékozási szakértők? Nos, ha ezt nem is sejtetted, arról azért biztosan neked is van saját tapasztalatod, hogy megfelelő ajándékot találni szeretteink számára nem a legkönnyebb feladat.

Sokan meglepetés-pártiak, vannak olyanok, aki egész évben figyelnek az elejtett szavakra és kívánságokra, másik pedig a praktikus ajándékokra esküsznek. Jó hírünk van: a Braun nem akarja, hogy az idei karácsony is nyűg legyen számodra, és van néhány mentőötlete!

Az ajándékozási tanácsadás Amerika-szerte egyik legismertebb képviselője, a The GIFTionary és a Make It Memorable című könyvek írója, és a Braun ajándékozási szakértője, Robyn Spizman összeszedte az 5 leghasznosabb tippet a tökéletes ajándék kiválasztásához, íme:
1. Figyelj rá, mikor említenek olyan témát vagy különleges tárgyat, amit szeretnek!
2.
Kérdezd meg, mi volt a valaha kapott legjobb és legrosszabb ajándékuk! Ezekkel a történetekkel rengeteget elárulnak magukról.
3. Mindig nagyra értékeltek a praktikus ajándékok, amelyek nem csak személyesek, de időt is spórolnak az ajándékozottnak.
4. Kérj 3 különböző ötletet az ajándékozottól, amiből egyet kiválasztva még mindig szerezhetsz meglepetést.
5. Nem kell, hogy egy ajándék méregdrága legyen, ha fenti tippeket betartod!


Nos, a fenti listán kipipálhatjuk a szempontokat, ha a Braun – a világ legkedveltebb szépségápolási és borotválkozási termékeinek gyártója –portfóliójából választunk. Termékei garantálják a tökéletes borotválkozás és szépségápolás élményét, a nagyszerű stílust és a jó közérzetet, és hozzájárulnak, hogy magabiztosnak és szépnek érezzük magukat a mindennapokban. Ami pedig megkönnyíti szeretteink mindennapi szépségápolási rutinját, az nem csak praktikus, de figyelmes ajándék is egyben, arról nem is beszélve, hogy emellett mennyire tartós és értékes is.

AJÁNDÉK TIPPEK

FÉRFIAKNAK: Series 7799cc-7 Wet&Dry
Mint a Braun Series 7 kollekció technológiailag legfejlettebb darabja, ez a nedves és száraz arcon egyaránt használható borotva forradalmi hangtechnológiát alkalmazva segít egyszerre több szőrszálat is megragadni egy húzás alkalmával, ezzel garantálva a tökéletes borotválkozás élményét.

Három személyre szabható üzemmód biztosítja a még alaposabb és kényelmesebb borotválkozást. A Clean & Renew™ rendszer pedig felelős a további kényelemért, egyetlen gombnyomásra tisztítja, tölti és olajozza be a készüléket.

NŐKNEK: Silk-épil 9 Skin Spa Bonus Edition
Tökéletes ajándék mindazoknak, akik a teljes körű szépségápolás szerelmesei. Bőrtisztító kefe Sonic technológiával, extra arctisztító készülék, különböző méretű epilátor fejek, a nehezen elérhető helyekhez: a Braun Silk-épil 9 Skin Spa csomagjával garantált a tetőtől talpig történő kényeztetés.

Ez az epilátor eltávolítja még a legrövidebb és legfinomabb szőrszálakat is. Mindezt a 40%-kal szélesebb epiláló fejjel teszi könnyebbé, a Wet & Dry technológiával pedig szinte fájdalommentessé.

Ajándékozz kockázat nélkül 2015-ben!
Most teljes biztonsággal vásárolhatod meg szeretteidnek a világ egyik legjobb prémium termékét. A design-járól és hosszú, minőségi élettartamáról is híres Braun most 100 napos pénzvisszafizetési garanciával kedveskedik nekünk az ünnepek alatt.
További részletek itt:

Amikor a Dávid-szobor hipszternek öltözik...

Mennyire lepődnél meg, ha ilyen hipszter-szobrok néznének vissza rád egy múzeumban?

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft