Miklósa Erika a világújdonság ONE.GEN genokozmetikum arca lett

Miklósa Erika a világújdonság ONE.GEN genokozmetikum arca lett

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ismerd meg a genokozmetikumot!

Miklósa Erika világhírű magyar operaénekesnő, akit 19 évesen – minden idők legfiatalabbjaként – szerződtettek a Magyar Állami Operaházhoz és a világ összes jelentős színpadán fellépett, Londontól Párizsig, Münchentől New Yorkig, az első magyar nő, aki elkezdte alkalmazni a világújdonságnak számító one.gen genokozmetikai programot és már több hónapja használja a saját bőr genetikai eredménye és életmódja alapján kifejlesztett és összeállított, csak az ő személyére szabott krémcsomagot. Ma már Ő a One.Gen nevű genokozmetikum arca.

„Miklósa Erika nem egy hazai celeb, hanem valódi világsztár. Ezért is óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a fantasztikus tehetséggel megáldott és gyönyörű operaénekesnő, Miklósa Erika elsőként használta a genokozmetikumunkat hazánkban. Aminek pedig szintén örülünk, hogy már néhány hónap alatt annyira elégedett volt a készítménnyel, hogy igent mondott az együttműködésre. Most azt a feladatot tűztük ki célul, hogy minél több hasonlóan elégedett magyar nő mondhassa el magáról azt, hogy saját, személyre szabott kozmetikumot használ.„ – nyilatkozta Dr. Rékassy Balázs, a genokozmetikumot forgalmazó MESOPHARMA igazgatója.

Mondanál egy-két szót, hogy mi az a genokozmetikum? Mi az, aminek az arca lettél?

Igen, az a lényege, hogy olyan kozmetikumot használok, melyet személyre szabva nekem állítottak össze, miután részletesen megvizsgálták a bőröm különböző tulajdonságaiért felelős génjeimet, és pluszban igyekeztek figyelembe venni az életmódomat is. Ez óriási dolog. Ez jelentheti a jövőt, szépségünk minél további megőrzése érdekében. Mivel igen sokat sportolok, és dolgozom is, számomra fontos a személyre szabott étrend, személyre szabott mozgásprogram és –most már a – személyre szabott kozmetikum megléte.


Nem izgultál, hogy mi lesz a genetikai vizsgálatod eredménye?

Nem, mivel itt egy részleges genetikai vizsgálatról van szó, és harmincegynéhány gént vizsgálnak csak, kifejezetten olyanokat, amelyek a bőr egyes tulajdonságaiért felelősek. De nemcsak a gén állomány, az egyéni életmód is nagyon fontos, így a kettő felmérésének, elemzésének kombinációja alapján, kaptam meg az eredményt, illetve a nekem összeállított prémium hatóanyagokból álló komplexet.

További infókért kattints IDE!

Mennyi ideje használod? Látszik már az eredmény?

Szerintem igen. Az első fokozat egy finom előkészítés, amit egy hónapig használtam. Ezzel készítik elő a bőrt arra, hogy minél jobban be tudja fogadni a személyre szabott krémet. Már akkor észrevettem, hogy sokkal rugalmasabb és jobb állagú lett a bőröm. A kozmetikusomnak is feltűnt, pedig ő nem is tudta, hogy én mit használok. Ami engem leginkább zavart, a bőrömön találhatóak pigmentfoltok, - mára ezek is jelentősen halványodtak. Kétféle krémet használok most már három hónapja, egy nekem összeállított, nekem készített elixírt és egy hidratáló, fedő krémet. Mindkettőnek nagyon jó a hatása. Nem vagyok híve a műtéti beavatkozásoknak, sokkal inkább preferálom a természetes szépségápolást. Csodák nincsenek, idén 45 éves leszek. Nem akarok sima bőrű, kifeszített arcú múmia lenni, de szívesen élek azokkal a humánus, személyre szabott módszerekkel, amilyet például a genokozmetikai program kínál. Már a legapróbb változásoknak is nagyon örülök. Bevallom, eleinte voltak kételyeim. Ugyanis nagyon igénybe van véve az arcbőröm amiatt, hogy hóban, fagyban, szélben, esőben mindig futok. Emellett súlyosbító tényező a rendszeres utazás és az állandó smink is. De meglepően gyorsan látható a pozitív változás. Igazán boldog vagyok, mert ezt nem csak én veszem észre, a barátaimtól, ismerőseimtől is rendkívül pozitív visszajelzéseket kapok. Úgy érzem, megtaláltam a legszebb arcom.

Ha már személyre szabott kozmetikum, neked személy szerint mit adott a használata?

A genokozmetikumnak köszönhetően már néhány hét alatt eltűntek a mikroráncaim. Az is érdekes, hogy amikor felébredek jóval kisimultabb az arcom, mint előtte. A one.gen genokozmetikum használat óta sokkal kevesebb alapozót használok, egész nap nincs szükségem kiegészítő krémre, ugyanis több óra után is jó állagú,tapintású a bőröm. Egy hosszú nap után is úgy érzem, hogy frissen krémezett, jó tónusú a bőröm.

A genetikai vizsgálat után a kódszámoddal ellátott one.gen genokozmetikai termékdobozt is átveheted, amely tartalmazza az egyedileg Neked összeállított készítményeket:
GEN ELIXIR: genokozmetikai intenzív szérum, amely a személyre szabott kezelések alapja.
GEN BOOSTER: speciális hatóanyag koncentrátum, a kezelések során szakorvosa a csomagban található 3 boostert elegyíti az Elixirrel, és a kapott készítmény ajánlott naponta 2x alkalmazni.
GEN SINERGY: lágy, hidratáló emulzió, amely táplálja a bőrt, biztosítja a megfelelő hidratáltságát és molekuláris filmréteget képezve segíti a fenti aktív összetevők hatékony felszívódását. Az összeállított Elixir felvitele után 3-5 perccel ajánlott a használata.

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft