KENCEKONYHA - natúr kozmetikumok házilag

KENCEKONYHA - natúr kozmetikumok házilag

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

"

" Egészséggel a szépségért "

Biztosan hallottál már róla, hogy a boltokban kapható kozmetikumokban sok káros anyag található: Kémiai tartósítószerek, kőolaj származékok, méreganyagok...
Elszomorító és döbbenetes, hogy a "jónevű" kozmetikai termékek árának valójában legalább 30%-a reklám, 2%-a tégely, és csupán 0.1 %-a a hatóanyag.


Miért költenél ilyen (ártalmas) krémekre, ha te saját magad is el tudod készíteni a 100% hatóanyag tartalmú természetes kozmetikumaidat?

A házi készítésű kozmetikumok és szappanok óriási előnye a boltban kapható termékekkel szemben, hogy 100 % natúr kozmetikumok, nem tartalmaznak káros és mérgező anyagokat,teljesen bőrbarátok, 100 % hatóanyag tartalmúak és személyre szabottan a saját bőrnek megfelelően lehet elkészíteni őket rendkívül kiváló alapanyagokból.

A KenceKonyha tanfolyamain kizárólag 100 % natúr növényi és ellenőrzött gazdálkodásból való alapanyagokat használunk ,a készített kozmetikumokat mindenkinek saját bőrtípusára alakítjuk, a tanfolyamok tananyaga mindenki számára teljesen közérthető és megtanulható és minden elkészített kozmetikumot haza lehet vinni a receptúrával együtt.

Miután megtanultad, hogy kell elkészíteni pl. egy natúr kozmetikumot vagy házi kézműves szappant , később kedvedre változtathatsz a receptjeiken, így mindig friss és változatos kozmetikumaid , szappanjaid lesznek. A tanfolyamokon kizárólag minőségi, 100 %-ban természetes, növényi eredetű és ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokat használunk.

Gáspár Viki
sminkmester
KenceKonyha

Bréking: a nőknek nem is kapcsol ki az agya orgazmus közben

Mindenféle történik az agyunkban, amikor a csúcson vagyunk.

Rá tudsz jönni a turpisságra? 5 idegesítően trükkös rejtvény

Vannak ezek a rejtvények, amelyek becsapósabbak, mint elsőre látszanak.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft