Pöttyös ízélmény már a dm boltjaiban is

Borítókép: Pöttyös ízélmény már a dm boltjaiban is
A dm ismét egy újdonsággal lepte meg vásárlóit: hetvenegy boltban már elérhető a Túró Rudi, a vásárlók többféle ízből válogathatnak, és laktózmentes változatot is találnak a drogéria kínálatában.

A pöttyös desszert rajongóinak jó hír, hogy a dm folyamatosan bővíti azon boltjainak számát, ahol a finomság elérhető lesz.

A dm folyamatos megújulásra törekszik szortimentje kialakításakor a vásárlók igényeit figyelembe véve, az idei évtől új kiegészítő szortimentet kínál vásárlóinak: hetvenegy üzletben érhető már el a népszerű pöttyös Túró Rudi termékcsalád. A Túró Rudi kakaós masszával bevont édeskés-savanykás túrórúd, Magyarország egyik legkedveltebb és legnagyobb múltra visszatekintő saját készítésű tejes desszertje.

A dm széles kínálattal kezdte meg a termék forgalmazását: jelenleg hat féle 30 g-os kiszerelésű és háromféle ízű óriás Túró Rudi kapható a drogériában. . A laktózérzékenység napjainkban sajnos egyre több embert érint, de nekik sem kell lemondani a Pöttyösről, a vásárlók laktózmentes változatból is választhatnak a dm üzleteiben.
Az új, kiegészítő szortimenttel hetvenegy boltban találkozhatnak a dm vásárlói, de a lista bővülésére lehet számítani a következő hónapokban.

„Mivel a Túró Rudi egy igazán közkedvelt magyar hungarikum, a dm is elérhetővé tette boltjaiban. Egy nagyon impulzív termékről van szó, amelytől szép forgalmi számokat vár a drogéria” – nyilatkozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A Túró Rudi hűtővel rendelkező
dm üzletek listáját itt érhetik el a vásárlók

A dm szortimentjében a vásárlók sokféle egyéb nassolnivalót találnak, az üzletekben a vásárlók továbbra is a megszokott széles termékkínálattal találkozhatnak. Az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi a bio élelmiszerek bőséges kínálata is, a bio termékek iránt érdeklődő vásárlói kör pedig megfizethető áron, még változatosabb szortimenttel találkozhat a teljes bolthálózatban. Tavaly áprilisban érkezett a dm polcaira a dm saját márkája, a dmBio, a drogérialánc vásárlói többek között különböző frissítőkkel, gabonafélékkel, édesítőkkel, gyümölcsvelőkkel és puffasztott gabonaszeletekkel találkozhatnak.