Pippa Middleton a szülés után egy héttel is ragyog: itt vannak az első fotók!

Pippa Middleton,Pippa Middleton gyereke Forrás: Instagram
Múlt hét kedden jött a hír: Katalin hercegné nagynéni lett! Pippa Middleton első babája ugyanis megszületett. Az instyle.hu összeállítása.

Katalinnal ellentétben, Pippa Middleton terhessége végig nagyon szerencsés volt. Pippa élvezte a várandósság minden pillanatát, igazán aktív kismama volt, a sportról sem mondott le még az utolsó hetekben sem, sőt, hatalmas pocakkal simán felpattant a biciklire is. Bár sokan megszólták ezért, Katalin húga többször hangsúlyozta, hogy őt a mozgás tölti fel energiával, és nem eltitkolt célja, hogy igazi fitt anyuka legyen.

Utoljára így, még hatalmas pocakkal láthattuk Pippa Middleton-t!

Pippa Middleton,Pippa Middleton terhes
Forrás: Getty Images
Pippa Middleton-t néhány hete, Eugénia hercegnő esküvőjén láthattuk utoljára.

Nos, ez össze is jött neki. Még csak egy hét telt el kisfia születése óta, Pippát és férjét, James Matthews-t máris lencsevégre kapták a fotósok az utcán babakocsi tologatás és kutyasétáltatás közben. Az újdonsült anyuka pedig szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében.

Oké, a napszemüveg azért kell a kialvatlanság okozta karikák ellen, de a nagy sétát Pippa minden gond nélkül bírta. Mi pedig azon se lepődnénk meg, ha néhány hét múlva pedig valami feszülős ruhába bújva jelenne meg a nyilvánosság előtt.

És a kisfiát vajon mikor láthatjuk? Szerinted lesz olyan csibész, mint György herceg?