5 férfi elárulta, miért nem akarják soha megkérni a barátnőjük kezét, és a válaszok nagyon szomorúak

Borítókép: 5 férfi elárulta, miért nem akarják soha megkérni a barátnőjük kezét, és a válaszok nagyon szomorúak Forrás: Getty Images
Miért dönt úgy egy boldog párkapcsolatban élő férfi, hogy nem akar megházasodni? Erre adtak választ most ők maguk! A joy.hu összeállítása.

A mesékben szinte mindig ugyanaz a formula: két ember találkozik valamikor az életben, egymásba szeretnek és idővel összeházasodnak. A való életben is kismillió példát láttunk már erre. Amiről viszont nem szólnak a tündérmesék, az az, hogy – különösen a 21. században – már egyáltalán nem biztos, hogy egy páros kimondja a boldogító igent. Még akkor sem, ha gyerekük született és nagyon boldogok egymással.

Aki kívülállóként néz rájuk, talán már elgondolkodott azon, vajon miért döntöttek így? Hiszen gyerekkorunk óta azt látjuk mindenhol, hogy az emberek néhány év együttjárás után összeházasodnak, és családot alapítanak – természetesen néhány kivétellel. Egyesek ugyanis sosem szeretnének férjhez menni/megnősülni, és erre mindenkinek megvan a saját jól megfogalmazott indoka.

Most néhány férfit kérdeztünk meg, s ők elárulták, miért döntöttek úgy, hogy sosem fogják megkérni az aktuális barátnőjük kezét.