Pár perces szépségpraktikák anyukáknak és időhiányban szenvedőknek

Borítókép: Pár perces szépségpraktikák anyukáknak és időhiányban szenvedőknek Forrás: Getty images
Kisgyermekes anyuka vagy és nincs időd szinte semmire, pláne nem magadra? Pedig nagyon fontos lenne, hogy naponta legalább pár perc énidőd legyen. Egy-egy szépségpraktika elsajátítása a mindennapokban, például nem csak hogy kikapcsol, de sokkal jobban is érzed majd tőlük magad a bőrödben. És hát azt mindannyian tudjuk, ha boldog a mama, akkor boldog a baba is! Na jöhetnek a tippek?

Persze jól tudjuk, hogy két etetés, altatás és pelenkacsere közben, vagy ha már nagyobbak a gyerekek akár két különóra között, nem feltétlenül az a legfontosabb, hogy hogyan is nézel ki. De ha valóban csak pár percbe telik eltüntetni a sötét karikákat a szemed alatt, vagy szuper puhává varázsolni a bőrödet, esetleg fényessé és egészségessé tenni a hajadat, akkor nem érné meg?

Következzenek most a mi kedvenc pár perces szépségpraktikáink, amit érdemes neked is bevezetned, ehhez egyes termékeket akár meg is rendelhetsz, így még a vásárlási időt is megspórolod magadnak.

Vásárolj Mastercard vagy Maestro kártyával (vagy arra alkalmas mobiloddal), akár egyetlen érintéssel a Marionnaud Parfümériákban, és ajándékba kapsz egy Marionnaud kedvezménykártyát, amelyet a következő vásárlásod során válthatsz be a Marionnaud Parfümériákban. A kedvezménykupon 12.000 Ft feletti vásárlás esetén 2.000 Ft kedvezményt, 18.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 3.000 Ft kedvezményt biztosít, és 2018. július 30-ig használható fel. 10.000 Ft feletti Mastercard vagy Maestro kártyás vásárlás esetén pedig a kupon mellé még egy garantált ajándékot is kapsz: a tavaszi megújulás jegyében választhatsz egyet a háromfajta Marionnaud arcmaszk közül.

Ha nincs is időd minderre, válaszd ki azokat, amit könnyedén be tudsz iktatni a mindennapjaidba és ne feledd, csak akkor használnak igazán, ha rendszeresen alkalmazod őket!