Őszi wellness-élmények és igazi gasztrosztárok a tiszakécskei Barack Thermal Hotel és Spa kínálatában

Borítókép: Őszi wellness-élmények és igazi gasztrosztárok a tiszakécskei Barack Thermal Hotel és Spa kínálatában
Petőfi föveny-szőnyege mellett, a Tisza legszebb kanyarulatánál minden igényt kielégítő szauna világgal és közvetlen fürdőkapcsolattal várja vendégeit a régió legkedvesebb, családi vezetésű szállodája, a Barack Hotel.

Tiszakécske igazi gyógyhely, nemcsak kiváló hatású vize (a lágy gyógyvíz elsősorban mozgásszervi és nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas), de megkapó környezete és utánozhatatlan nyugalma miatt is.

Ezt a páratlan élménycsomagot adja át a Szabó család által üzemeltetett komplexum is - akár négycsillagos hotelszobában, akár apartmanban vagy bungalóban, akár kempingben szeretünk feltöltődni.

A Barackban most minden korosztály megtalálhatja a számára vonzó programot. Az őszi hosszú hétvégéken gyermek-animációval várják a családosokat, s míg a kisebbek a nekik való programokon szórakoznak a szülőknek, sőt a nagyszülőknek is van idejük a rekreációra.

Válasszanak akár a gyógy- és élményfürdő, akár a wellness részleg szolgáltatásaiból, vegyenek részt szauna szeánszaink valamelyikén, élvezzék a hangulatos kültéri gyógymedencék kényelmét, vagy relaxáljanak beauty-kezeléseink ideje alatt; garantált a testi-lelki megújulás.

De akkor is jól járnak, ha a család apraja-nagyja együtt tesz sétát a csodálatos Tisza-parton, vagy indul nordic-walking, esetleg kerékpártúrára a környéken. A Tiszakécskét több mint 20 kilométer hosszan határoló Tisza-part számos védett növény- és állatfajnak ad otthont, melyekkel gyakran találkozhatunk, ha folyó partján pihenünk, érdemes hát bebarangolni a környéket.

A családias igényű vendéglátás fontos eleme ezen az őszön is a gasztronómia.

Éttermükben az újragondolt, de hagyományos fogások mellett mindig lehet egy-egy különlegességel is találkozni: a hotel állandó kínálatában máshol nem kóstolható, barack alapú finomságok is találhatók. A fenntartható gasztronómia jegyében ezen az őszön is szezonális alapanyagokból, az évszak legjobbjaiból főzünk. Igazi őszi gasztrosztárokkal készülnek ételeink, többféle, szőlőből, birsalmából, sütőtökből és gesztenyéből készült fogást lesz mód megkóstolni.

Most különösen érdemes a Barackban pihenni: előfoglalási kedvezményekkel, az őszi hosszú hétvégéken sok-sok extrával várjuk vendégeinket, az ötven év feletti pihenni vágyóknak pedig senior + kedvezménnyel kedveskedünk.

Ismerkedjen meg ön is a kécskei nyugalommal, pihenjen a Barackban!