Hogyan tettesd az orgazmust?

szex,orgazmus,tettetés,szerelem,párkapcsolat Forrás: unsplash
Sehogy. A közhiedelemmel ellentétben azzal ugyanis senki sem jár jól hosszú távon. Légy őszinte, azzal többre mész!

Most kezdődött a Netflixen a Sex Education című sorozat, amiben Gillian Anderson karaktere szexterapeuta, akinek a gimnazista fia is megpróbálkozik ugyanezzel a suliban, egy elhagyott sulivécében próbál segíteni a tinédzser szexbajokon.

És bocsánat, de spoiler következik: rögtön az első jelenetben a gimnázium nagy farkú alfahímje próbál szexelni a csajával, de annyira parázik a szexen, hogy leginkább csak túl akar az egészen lenni, és inkább tetteti az orgazmust. Olyannyira, hogy a csajának is feltűnik, és követeli a használt óvszert… Persze, ezt így egy sorozatban látni tök vicces, de a valóságban nagyon rossz!

Egyébként rengeteg kutatás létezik a fake orgazmuskategóriában, és a felmérések szerint nemcsak a nők, a férfiak is szokták tettetni, ami a biológia tudás ismeretében elég váratlan. Ugyanakkor orgazmus után a lányok hüvelyének lüktetéséből is lehet tudni, hogy elélveztek-e vagy sem, de ez nem olyan erős bizonyíték, mint a fiúknál a kilövelés - ilyen szép magyar szóval, ugye.

Igen, bevallom, amikor még sokkal-sokkal fiatalabb voltam, és sokkal-sokkal kevesebb tudtam a szexről, meg az őszinte párkapcsolatokról, volt, hogy tettettem az orgazmust, aminél nagyobb hülyeséget nem is tudok most elképzelni. Én egyszerűen nem akartam megbántani a partnerem, hogy nem tud kielégetni. Szóval ezzel aztán jól átvertem magamat is, meg őt is.

A “fake orgazmus vonatból” aztán nincs kiszállás. Eljátszod, a partnered azt hiszi, hogy minden oké, ő is ügyes, te is az vagy. Közben meg neked nincs orgazmusod, ő meg át van verve, hogy minden stimmel.

Miért rossz neked, ha tetteted az orgazmust?

  • Mert nem lesz valódi orgazmusod.
  • Mert a partneredet becsapod.
  • Meg, mert magadat is.
  • Mert így elveszed az őszinte beszélgetés lehetőségét magatoktól, ha nem mered megmondani, hogy mit szeretnél szex közben.
  • Mert, ha minden szex csak arról szól, hogy “essünk már túl rajta”, akkor minek az egész?

Miért rossz a partnerednek, ha tetteted az orgazmust?

  • Mert azt hiszi, hogy minden rendben van a szexuális életetekkel.
  • Mert úgy gondolhatja, hogy ki tud elégíteni, jót tesz veled az ágyban, pedig az egész csak egy illúzió.
  • Ha nem tudsz vele arról beszélni, hogy mit szeretnél szex közben, akkor talán másról sem tudtok beszélni őszintén.
  • A hetek, hónapok, talán évek során semmit nem tanul meg szexuálisan rólad, és évek múlva valaki fejéhez vágni, hogy “Egyébként sem élveztem a szexet soha, nem túl diadalittas pillanat ám.

A cikk folytatásához kattints a szexsuli.hu-ra!