Ördög Nóra megosztotta velünk szépségtitkait, amiket az egész családja alkalmaz

Borítókép: Ördög Nóra megosztotta velünk szépségtitkait, amiket az egész családja alkalmaz
Vannak azok az álomcsaládok, akik magazinok címlapjára születtek, mi hétköznapi emberek, pedig őket nézve csak arra tudunk gondolni, hogy vajon mégis hogy csinálják?

Folyamatosan helytállni a képernyőn, két hihetetlenül eleven gyermek édesanyjának lenni, de közben szerető, támogató feleségnek is - rettenetesen fárasztó lehet. Ennek ellenére Ördög Nóra még akkor is sugárzóan szép, ha nincs mögötte sminkes csapat.

Nóra szerint a szépség kulcsa a bőrápolásnál kezdődik. Erre pedig nem csak magánál, hanem egész családjánál figyel.

Mit tartasz a legfontosabbnak a gyerekek bőrápolásánál?

Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy amióta anyává váltam, az lett életem legfontosabb küldetése, hogy a gyermekeimet óvjam minden szinten. A lelküket, a kis lényüket, a testüket, a bőrüket, minden eszközzel, amivel csak lehet, ezért használok rájuk kizárólag érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket.

Melyik az az arcápolási rutin, amit egyetlen nap sem hagynál ki?

Bármennyire is rohanós a reggel vagy este már legszívesebben csak bedőlnék az ágyba, a micellás vizes arclemosást semmiképp nem hagyom ki. Egy percembe se telik és tudom, hogy a bőröm meghálálja ezt az apró törődést.

Változtatod az arc-, és testápoló termékeidet az évszakoknak megfelelően?

Természetesen! Fontosnak tartom, hogy a bőröm aktuális igényeinek megfelelő termékeket használjak. Nyáron kis könnyed arcápolót, krémeket, amik alatt érzem, hogy lélegzik a bőröm. Télen inkább a cold creameket kedvelem, melyek gazdagabbak és jobban táplálnak.

Mi az a szépségápolási termék, amit mindenkinek ajánlanál?

Ha kizárólag egy terméket kéne kiválasztanom, akkor a kedvencem a Mixa regeneráló tusfürdője. Általánosságban elmondható az összes Mixa termékről, hogy kellemes az illatuk, ezért mind a négyen tudjuk ugyanazt a krémet, testápolót használni, és mivel az összes termék érzékeny bőrre lett kifejlesztve, szülőknek, gyerekeknek egyaránt kíméli a bőrét.