10 jel, hogy olyan társa vagy a párodnak, akire mindig számíthat, történjék bármi

Borítókép: 10 jel, hogy olyan társa vagy a párodnak, akire mindig számíthat, történjék bármi Forrás: getty images
Legbelül mindenki támogató társra vágyik! Vajon mi magunk azok vagyunk?
Akármit is sodorjon elénk az élet, ha tudjuk, hogy egy igazán támogató, szerető, gondoskodó társ van mellettünk, máris könnyebben vesszük az akadályokat.

Gondolj csak bele, hányszor érezted magad teljesen "lemerülve" egy hosszú nap vagy hét után, amikor semmi másra nem vágytál, csak hogy hazaérj, lerázz magadról mindent és hogy legyen valaki, aki türelmesen végighallgat, megveregeti a vállad, átölel és azt mondja: "számtalan ilyenen túl vagy már, ez is menni fog, ne aggódj!". Vagy éppenséggel nem tanácsol semmit, csak meghallgat és közben tökéletesen érzi, hogy neked most egy kis figyelemelterelésre, lazításra van szükséged.

Forrás: popsugar
Valóban nem könnyű ilyen társat találni, és persze az is igaz, hogy nem csettintésre válik valakiből ennyire megértő partner.

Hiszen sokszor évek szükségesek ahhoz, hogy valakivel szép fokozatosan egymáshoz csiszolódjunk, megismerjük egymást, megtanuljuk a másik ember minden apró rezgését és hogy miként tudunk azokra érdemben reagálni, hogy képesek legyünk hozzá kapcsolódni és amikor szükséges, a segítségére lenni valamiben. Szóval, ahogyan a párkapcsolat minden egyes aspektusa, úgy ez is egy folyamatosan tanulható dolog, hogy valakit úgy legyünk képesek támogatni, ahogyan őneki szüksége van rá.

Ha a most következő dolgokra rendszeresen figyelsz, akkor úgy hisszük, hogy te magad is igazán empatikus, együttérző, támogató társa vagy valakinek.