Az októberi Éva magazinban Nemes Jeles László-interjú és még 138 oldalnyi olvasmány

Borítókép: Az októberi Éva magazinban Nemes Jeles László-interjú és még 138 oldalnyi olvasmány
Mocskos beszéd az ágyban, a nyilvános szoptatás történelmi szemszögből... Legfrissebb számunk szeptember 21-től az újságárusoknál!

Mi következhet egy Oscar-díj után? Interjú nemes Jeles Lászlóval

Forrás: Lábady István / labady.com

A gép forog, a film folytatódik: interjúnkban Nemes Jeles László beszél arról, hogy miben változott az élete a Saul fia 2016-os sikere óta, és miben nem. Ő továbbra is csak arra vágyik, hogy szép csendben filmeket készíthessen: az már más kérdés, hogy a fogadtatás zajos, ahogyan azt új filmje, a Napszállta esetében is láthatjuk. Erről is mesélt nekünk, és arról is, hogy mivel tölti a hétköznapjait. Sőt, még a magánéletének egy részletét is felfedte nekünk.

Mondj valami mocskosat!

EVA1810_promo_post_p106-107

Te szerettél már idegen nyelven? Egy multikulti kapcsolat sok izgalmas és vicces helyzetet teremthet, az ágyban is – fogadjunk, hogy Kácsor Zsolt írásán te is kuncogni fogsz.

Szoptatás: közügy vagy magánügy?

EVA1810_promo_post_p76-77

Te mit gondolsz a szoptatásról? És a nyilvános szoptatásról? Kevés olyan téma van, amiről szinte mindenkinek van véleménye: ez ilyen. Antoni Rita cikke egyfajta szoptatástörténelem: tudtad, hogy a rabszolgaság eltörlése előtt az USA déli államaiban az előkelő családok 20 százaléka fekete rabszolganőt kényszerített a gyerekei szoptatására?

Aranyat érő támaszaink

EVA1810_promo_post_p44-45

Pásztory Dóri majdnem feladta, és majdnem elmenekült a 2004-es athéni olimpia elől. A nagymamája konyhájában, csodás almás piték között próbálta meghúzni magát, egészen addig, amíg el nem jutott egy nagyszerű sportpszichológushoz. Végül mégis ott volt Athénban, és győztesként tért haza. A jó segítők aranyat érnek. Neked van ilyen segítőd?

Illóolajok a szépségápolásban

EVA1810_promo_post_p50-51

Szereted az illóolajokat? Csak az illatukat kedveled, vagy a bőrödre is kened őket? 15 oldalas szépségmellékletünkben többek között azzal is foglalkozunk, hogy hogyan állíthatjuk a szépségünk szolgálatába az illóolajokat.

Pócsik Anita főszerkesztő