Nincs is szebb ajándék egy nőnek! Finom vacsora, amit nem neked kell megfőzni - és mosatlan halmokat takarítani utána

Borítókép: Nincs is szebb ajándék egy nőnek! Finom vacsora, amit nem neked kell megfőzni - és mosatlan halmokat takarítani utána Forrás: A szerző felvétele
Mire vágysz nőnapon? Egy szál virágra? Egy doboz bonbonra? Valami jó kis programra? Egy kis nyugalomra? Vagy hogy főzzön neked valaki egy finom vacsorát? Ezek közül mi bármelyiknek örülnénk, és bár szívesen dobnánk fel a te napodat is egy kis nőnapi meglepetéssel, ez nem a mi tisztünk. Abban viszont szívesen segítünk, hogy finom vacsorát kapj a párodtól holnap. Neked mindössze annyi dolgod lesz, hogy már ma elküldöd neki ezt a cikket!

Vannak férfiak, akik ritkán mennek ki a konyhában, és vannak olyanok is, akik bár kimennének, amint beteszik a lábukat ebbe a helyiségbe, azonnal kivesszük a kezükből a fakanalat. Ne csodálkozzunk tehát, ha maguktól már nem jut eszükbe készíteni nekünk valami finomságot.

Forrás: A szerző felvétele
Kivételesen hagyd, hogy ő kényeztessen, sőt kérd meg rá te! Hidd el, örömmel tölti majd el. Igaz, fiúk?

Ezt az ételt úgy raktam össze nektek, hogy kevés tapasztalattal rendelkező konyhaművészek is viszonylag könnyen elkészíthessék, emellett pedig legyen könnyed és esztétikus fogás. Habár hús nincs benne, nyugodtan dobjátok fel egy kevés sonkával, húsos szalonnával, vagy amivel szeretnétek, és persze amiről tudjátok, hogy a partneretek is szívesen fogyasztja.

Ha elkészült a vacsora, nyissatok fel hozzá egy finom fehér bort és tuti leveszitek a párotokat a lábukról. Pláne, ha még gyertyát is gyújtotok. Igaz, csajok?

Na, jöhet a recept?