Napi horoszkóp szeptember 7.: a Szüzeken igaz barátaik segítenek, a Bakok pontot tehetnek bonyolult ügyeik végére

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 7.: a Szüzeken igaz barátaik segítenek, a Bakok pontot tehetnek bonyolult ügyeik végére
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP szeptember 7.

KOS (március 21-április 20)

Túlzott megfelelési kényszered miatt teljesen háttérbe szorulnak a saját napi tennivalóid, megállás nélkül azon dolgozol ugyanis, hogy mindenki boldog legyen körülötted, észre sem véve, hogy mindeközben kezdenek a fejed felett összecsapni a hullámok. Nagyon nemes emberi jellemre vall, hogy mások elégedett mosolya és pillanatnyi boldogsága fontosabb a számodra, de ne feledd, elsősorban a saját tennivalóidra és feladataidra érdemes koncentrálnod és ha úgy érzed, ezzel párhuzamosan nem okoz gondot az, hogy a környezetednek is a segítségére legyél, az csúcs. Ám ha úgy érzed, a kettő együtt teljesen felemészti minden energiádat, érdemes egyszerre csupán egyetlen dologra koncentrálni, az pedig a prioritási sorrendben a te saját feladatsorod legyen!

BIKA (április 21-május 21)

Hatalmas kihívással találod szemben magad a mai napon, s ez az első pillanatban annyira megijeszt, hogy szíved szerint azonnal hátat fordítanál, hisz úgysem tudsz megbirkózni a dologgal. Ha azonban így fogod fel, akkor már most szögre akaszthatod a bakancsod, mert ezzel a hozzáállással soha nem fogod elérni a hegycsúcsot. Érdemes mérlegelned, hogy mi a célod és mit kell tenned azért, hogy végül elérhesd azt és sikeres lehess, mert tenned is kell érte, nem fog semmi az öledbe hullani magától. Szedd össze magad, légy sokkal bátrabb és higgy abban, hogy igenis meg tudod csinálni! Ne menekülj, mert ugyan az a legegyszerűbb, de utána te fogsz lelkiismeret-furdalással küzdeni, míg mások büszkék lesznek magukra!

IKREK (május 22-június 21)

Hatalmas igyekezeted ellenére valami mégsem úgy sül el, ahogyan azt az elején eltervezted, és ez a kudarc annyira elkeserít, hogy az is megfordul a fejedben, az egészet egyszerűen abbahagyod, hátat fordítasz és vissza sem nézve elballagsz. Ez a gondolkodás azonban csak oda vezet, hogy a későbbiekben lelkiismeret-furdalásod lesz, ám akkor már késő lesz meggondolni magad és visszatáncolni. Épp ezért mielőtt forró fejjel dühödben hirtelen mondasz vagy teszel valamit, érdemes mély levegőt venni és nyugodtan, higgadtan végiggondolni mindent. Ez most nem sikerült, de korántsem biztos, hogy a jövőben is el fogsz bukni. Fel a fejjel, legközelebb majd összejön!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan szituáció adódik a mai napon, amelyben valakit mindenáron meg kell győznöd az igazadról ahhoz, hogy a közös feladatot el tudjátpk végezni. A megoldás bármennyire is kézenfekvő, az illető mégsem akarja megérteni, mi a helyes irány. Épp ezért ez most egy próbatétel számodra is, igyekezz tehát türelmesen, az általad logikusnak vélt érvekkel meggyőzni arról, hogy miért gondolod azt, amit, s miért lesz nektek jó, ha ezúttal hallgat rád. Ne add fel, mert ez most mindenképp szükséges lesz ahhoz, hogy végül elérjétek azt, amiért dolgoztok! Lehet, hogy kicsit tovább tart majd, de a kihívások teszik izgalmassá az életet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában rendkívül görcsösen ragaszkodsz valamihez, amit kigondolsz, nagyon nehezen adsz lejjebb az elveidből, mert mindenáron a saját akaratodat szeretnéd érvényesíteni. Így azonban nem biztos, hogy mindig el tudod majd érni a céljodat, hisz be kell látnod, hogy mindent nem tudsz egymagad befolyásolni. A siker érdekében tehát érdemes rugalmasabban kezelni bizonyos helyzeteket, nem árt néha kissé lazábban kezelni a dolgokat, mert a benned lévő teljesítménykényszer miatt rengeteg csalódás érhet majd az életben. Néha dőlj hátra, élvezd a kilátást és engedd, hogy az ár vigyen előre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a szinte életmentő segítség, amikor nem is gondolnád. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, mert minden tőled telhetőt meg fogsz tenni az érdekében. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönni, hogy vannak még ilyen kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ha a megfelelő tempóban haladsz a mai napon, akkor olyan programokra is jut majd időd, amelyeken hosszú ideje nem tudtál részt venni. Rendszerezd a tennivalóidat és aszerint tedd a dolgodat, így semmiféle hiba nem csúszhat a számításaidba. Arra azonban soha nem tudsz eléggé felkészülni, hogy mikor bíznak meg egy újabb feladattal, ám ebben az esetben sem érdemes kétségbe esned, nyugodtan haladj a megkezdett úton. Ha elég hatékony vagy, délután már szabad emberként élvezheted az életet egy limonádé vagy pohár bor és a barátaid társaságában!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy korábbi botlás most bosszulja meg magát, s rengeteg időt elvesz a napi elfoglaltságodból, hogy a hibát kijavítsd és a gépezet újra olajozottan működjön. Ne ess kétségbe attól, hogy a nap nem a terveid szerint alakul, szerencsére semmiféle életbe vágó ügyet nem kell elintézned, arról azonban mindenképp érdemes gondoskodnod, majd aztán bebizonyosodnod, hogy minden szálat elvarrtál-e ezzel a bizonyos dologgal kapcsolatosan, hogy a későbbiekben ez ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé frusztrál az, hogy nem abban a tempóban haladnak a dolgaid, ahogyan azt korábban eltervezted, érzed ugyanis, hogy közeledik a határidő és te még mindig egy helyben toporogsz. Nem érdemes emiatt bosszankodnod, jelen pillanatban bármit teszel, úgysem tudod befolyásolni a dolgok menetét, nem minden rajtad múlik ugyanis. A saját lelkiismereted szerint tegyél meg mindent a siker érdekében, a többit pedig majd úgyis az adott szituáció alakítja. Lehet, hogy most lassabban megy a szekér, de lásd be, nem mehet mindig minden úgy, mint a karikacsapás. Gondolj bele, milyen unalmas lenne az élet, ha mindig úgy történne minden, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap minden a rendelkezésedre áll majd ahhoz, hogy pontot tehess olyan ügyek végére, amelyeket régóta szerettél volna már lezárni. Most váltak csupán ideálissá ugyanis a körülmények ahhoz, hogy úgy fejezhess be mindent, hogy nem marad elvarratlan szál, ami a jövőben zavaró tényezőként jelentkezhetne. Mielőtt továbblépnél, mindenképp győződj meg róla minden apró részletre kiterjedően, hogy valóban pontot tettél-e mindennek a végére, majd ezután lélegezz fel és ünnepelj. Szép munka volt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki, akit csupán felületesen ismersz, kellemetlen helyzetbe sodor mások előtt egy olyan dologgal kapcsolatban, amihez semmi közöd. Első pillanatban annyira ledöbbensz, hogy nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, ám ha összeszeded a gondolataidat, a saját érdekedben mihamarabb ki kell állnod magadért. Tisztázd mindenki előtt, hogy kinek mi a szerepe, s azt, hogy fogalmad sincs, hogyan kevertek ebbe a helyzetbe. Még azelőtt cselekedj, mielőtt rád omlik az egész teher, amit vess le magadról és arra helyezd, akinek az egészet köszönheted. Nem árulkodás ez, csupán rávilágítasz a valóságra, ami mások számára is jól látható lesz és egyben a felelősséget is leveszi rólad.

HALAK (február 20-március 20)

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy minden tekintetben rád erőlteti az akaratát és a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni. Neked azonban megvan a saját utad annak minden nehézségével, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem. Gyorsan állítsd meg az illetőt, egyértelmű, világos és határozott magyarázattal a tudtára adva, hogy a legrosszabb ajtón kopogtat, Te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogy mások fütyülnek csak azért, hogy ők learathassák a saját babérjaikat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!