Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok rég nem látott ismerőssel találkoznak, az Ikrek nagy dologra készülnek

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok rég nem látott ismerőssel találkoznak, az Ikrek nagy dologra készülnek
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel jó ideje nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden eddig elmaradt beszélgetést pótolni – és egy napra felejtsétek el a gondjaitokat! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kikapcsolsz, s félreteszel mindent, ami nyomaszt. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap egy hozzád közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy te leszel az, aki majd segítséget tud nyújtani ebben az ügyben. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül állást foglalsz valamiben, esetleg felelőtlen ígéreteket tennél, érdemes végigzongoráznod, a tetteidnek mi lehet a következménye mind rád, mind pedig az illetőre nézve. Csak abban az esetben vállalj bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodással bajba kerülhetsz te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte! Csak óvatosan, mert megütheted a bokádat!

IKREK (május 22-június 21)

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy gondolkodás és előzetesen kidolgozott terv nélkül beleugrani, ezért a mai napot használd fel arra, hogy lemenj alfába és a legapróbb részletekig mindent végiggondolj. Bár teljesen nem tudsz a meglévő feladataidra koncentrálni, ennek ellenére pontosan tudod, hogy ezt az áldozatot most meg kell hoznod annak érdekében, hogy végül elérd azt, amire mindig is vágytál. Hidd el, amikor mások még keményen dolgoznak, te már nyugodtan, hátradőlve figyelheted majd őket!

RÁK (június 22-július 22)

Általában szabálykövető típus vagy, aki nem szereti a saját hátárait sem átlépni, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet most mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet azzal, hogy egy nemes cél érdekében rúgod fel a szabályokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a copfos, rakott szoknyás jó kislány bőrébe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, hogy elmondja, mit és hogyan csinálj, mert szerinte az lesz a legcélravezetőbb. Te azonban pontosan tudod, hogy az illető hozzád képest nem rendelkezik elegendő tapasztalattal, ennek ellenére folyamatosan osztja az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, Te ugyanis a saját utadat kívánod járni mindenféle külső segítség nélkül, és nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje, kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést, mint annak előtte. Mivel előbb-utóbb teljesen le fog merülni az akkumulátorod, s ez talán az egészségedet is veszélybe sodorhatja majd, itt az ideje annak, hogy a sok tennivaló helyett saját magadat helyezd előtérbe. Ezért érdemes egy kicsit szabadságra menned, amennyiben tehát van lehetőséged, szánd ezt a napot a teljes kikapcsolódásra, minden kötelezettséget félretéve foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésed szolgálják, és amelyek csak a te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis feltöltődésre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Apró botlás miatt bosszankodsz, hisz nem tudod, hogy kerülhetett porszem a szerinted jól olajozott gépezetbe, emiatt sokkal kevésbé tudsz hatékonyan működni, mint annak előtte. Nem érdemes azonban sokáig ebben ragadnod, jobban jársz, ha megoldás centrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldó kulcsot keresel, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy ezen mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód. Engedd el és lazíts, hisz Te sem vagy tévedhetetlen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon egész nyugodtan add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve pihenhess, amíg mások dolgoznak, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ma légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik! Gondolkodj átfogóan és ne csak az orrod hegyéig láss! Az élet tele van élményekkel és új kalandokkal, s ezek most csakis rád várnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak, de időnként akármennyire is igyekszel, nem tudod befolyásolni az eseményeket, s ezúttal olyasfajta szituációba keveredsz, amelyben te is a gépezet része vagy és az olajozott működés érdekében alkalmazkodnod kell a környezetedhez. Emiatt eleinte kissé frusztráltnak érzed magad, ám ha jobban belegondolsz, kifejezetten jól jön az, hogy a felelősség nem téged terhel, hanem egyszerűen csak mindenféle nyomás nélkül sodródhatsz az árral. Ne akard mindenáron magadhoz ragadni az irányítást, próbáld ki, milyen a másik oldalon állni!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tisztában vagy vele, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, te sokkal-sokkal erősebb vagy az efféle kisstílű embereknél! Állj ki magadért és keményen tedd oda magad, hogy ne te kerülj nehéz helyzetbe azért, mert valaki nem kedvel. Különben meg nem szerethet mindenki, mert akkor olyan unalmas lenne az élet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon valahogyan nem igazán vágysz nagy kalandokra és kihívásokra, egyszerűen csak jól esik mindent a megfelelő tempóban csinálni, majd este átadni magad a pihenésnek, összebújni a szerelmeddel és együtt megnézni egy filmet vagy nagyokat beszélgetni. Nem zavar az sem, ha bárki befolyásolni próbálna, ha furcsállják az emberek körülötted, hogy miközben lehet, hogy komolyabb dolgod lenne, te elodázod a feladatot. Bár senkinek nem tartozol elszámolni valóval, mégis aki fontos a számodra, annak magyarázd el, hogy időnként neked is szükséged van kis lazításra, amikor nem vállalsz semmilyen nehéz feladatot, hanem csak a legfontosabb dolgokra koncentrálsz. Jól teszed, ha a számodra értékes emberekre is figyelsz, mert szükséged van a lelki feltöltődés, amit semmivel sem érdemes felcserélned!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszióba süllyedni, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!