Napi horoszkóp szeptember 3.: az Ikrek zsúfolt napra számíthatnak, a Rákok előnyre tehetnek szert

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 3.: az Ikrek zsúfolt napra számíthatnak, a Rákok előnyre tehetnek szert
A hét első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP szEptember 3.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből a gyeplő, valamilyen oknál fogva kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, és ez rendkívül felbosszant. Ha azonban félreteszed a pillanatnyi indulataidat és végiggondolod azt, mikor lankadt olyannyira a figyelmed, hogy mások vehették át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod. Nem érdemes emiatt sokáig bosszankodnod, nézd inkább a dolog jó oldalát, nem te irányítasz, tehát nem is tiéd a felelősség. Nyugodtan dőlj hátra, mert nem neked kell megmondani, hogy ki és merre menjen. Majd megteszik helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent a számodra.

BIKA (április 21-május 21)

Általában véve diplomatikus vagy, másokkal ellentétben nem tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

IKREK (május 22-június 21)

A mai napra annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy szinte már kezdesz összeroppanni alatta. Természetesen mindenkinek most van segítségre szüksége, s a helyzetet nyilvánvalóan kizárólag te tudod megoldani, senki nem boldogul nélküled. Mivel nem szeretnél senkinek csalódást okozni, inkább igyekszel teljesíteni amit elvárnak tőled, emiatt azonban a saját tennivalóid igencsak háttérbe szorulnak. Annak érdekében, hogy megtaláld az arany középutat, meg kell húznod egy határvonalat és úgy állj mások rendelkezésére, hogy még a mai napon jusson idő a folyamatban lévő dolgaid elvégzésére is. Nem kell mindent elvállalnod csak azért, hogy másokat boldoggá tehess. Ne feledd: a prioritási sorrend legtetején te magad vagy!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis előnyre tehess szert a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatosan, olyan impulzusok érnek ugyanis, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ellépj a többiektől. Ne feledd azonban, nem versenyről vagy teljesítménytúráról van szó, nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőnek érj a célba, a minőség legalább ennyire fontos lehet. Figyelj a részletekre, koncentráltan végezd a dolgodat, hisz előnyre csak akkor tudsz szert tenni, ha valóban hibátlanul dolgozol. Így majd egész nyugodtan adhatod át magad az estének, pontosan tudva, hogy akkor rendben lesznek a dolgok, ha mostantól csak felteszed a lábad és semmit nem csinálsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon -bár a hétvége még elég messze van- szinte egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed össze-vissza csapong, azt sem tudod, valójában mit csinálsz, csak csinálod, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt azonban feltűnik másnak is, hogy ellógod a kötelezően elvégzendő feladatokat, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségrevonást is. Hidd el, ha kicsit elvonatkoztatsz a látványos szenvedéstől, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni és sokkal tisztább lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetben mindenki a te segítségedre számít, hisz meglátásuk szerint te vagy az az egyetlen személy, aki ki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti a szituációt. Ez rendkívül hízelgő számodra, mégis óvatosnak kell lenned, hisz olyasmit nem kell elvállalnod, ami szerinted is nagy veszteséggel, hatalmas áldozatokkal járhat. Amennyiben úgy látod a helyzetet, hogy az még neked is óriási fejtörést okoz, hisz nem vagy biztos a győzelemben, akkor okosabban teszed, ha ezt őszintén megmondod és nem vállalsz semmilyen szerepet. Ám ha eldöntöd, hogy mindenáron segíteni fogsz, tégy meg minden tőled telhetőt, ha már úgy határoztál, hogy küzdeni fogsz! Ez azonban csakis rajtad múlik, neked kell tudnod, mire vagy képes!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak a végét járta. Ám most rengeteg munka és befektetett energia után végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, próbáld feldolgozni őket és az ünneplés után mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert vetni is kell ahhoz, hogy később bármi teremjen neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma rád mosolyog a szerencse, egy régóta húzódó ügyben ugyanis olyan váratlan fordulat következik be, amely lehetővé teszi azt, hogy tökéletes eredményt produkálva, a környezeted elismerését kivívva futhass be elsőként a célba. Rendkívül büszke vagy emiatt magadra, hisz még magad sem merted az elején elhinni, hogy ebből bármi lehet, azt meg pláne nem, hogy ilyesfajta eredmény születhet majd. Méltóképp ünnepeld meg ezt a gyönyörű sikert, hisz nem minden nap sodor eléd az élet ekkora lehetőséget, ami ekkora sikert hozott! Ennek örömére csapjatok a barátaiddal egy görbe estét és nyugodtan kürtöld világgá, milyen magasságokig jutottál!

NYILAS (november 23-december 21)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, téged is beleértve. Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Magad sem tudod megmondani miért, de a mai napon az átlagosnál feszültebb vagy, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül csak egyszerűen átsiklasz. Mivel ez az egész napodra rányomja a bélyegét, elég depressziósan telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit, tisztázd a benned dúló háború okát, köss békét magaddal és úgy éld az életed, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra ismeretlen emberek vesznek körül, akik belekontárkodnak a dolgodba, s mindenáron meg akarják mondani, mit és hogyan csinálj az ő elvárásuk szerint. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, és ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként csináld azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek a saját dolgukkal.

HALAK (február 20-március 20)

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál egyenesebb ember vagy, minthogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amihez nincs semmi közöd. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem minősül árulásnak, hisz itt most a becsületed forog kockán!