Napi horoszkóp szeptember 20.: a Bikák komoly elhatározásra jutnak, a Szüzek önzetlenül segítenek valakinek

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 20.: a Bikák komoly elhatározásra jutnak, a Szüzek önzetlenül segítenek valakinek Forrás: unsplash
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP Szeptember 20.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel közös projekten dolgozol, ami igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz minden mással is törődni!

BIKA (április 21-május 21)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, s ezt a környezeteddel is azonnal megosztod. Noha nem mindenki fog örülni annak, milyen döntésre jutottál, próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem hagyod magad befolyásolni. Tett világossá, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ha már döntöttél, nincs értelme halogatni a dolgot, egyszerűen zárj le mindent és indulj el az új felé. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan rejtélyt sikerül ma megfejtened, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy egy bizonyos dologban előrelépj a célod felé. Az utolsó puzzle-darabba is a helyére kerül, s többiekhez képest igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell foglalkoznod, ami egyáltalán nem volt betervezve a a mai napra, s jelentős időt vesz el a tervezett programoktól és azoktól a tennivalóktól, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod ezt az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd ki a szabadidőt és azt, hogy arra koncentrálhatsz, amire eredetileg szerettél volna!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, folyamatosan provokál és bosszant, amit abszolút nem értesz, te ugyanis teljesen korrekten állsz hozzá a dologhoz. Saját magadat is megkíméled azonban, ha nem törődsz vele, nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen. s koncentrálj inkább magadra. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki sportot űz abból, hogy felbosszantson!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Segítesz egy hozzád közel álló személynek, de pontosan tudod, hogy a helyedben ezt nem mindenki tenné meg. De te sem vagy biztos abban, hogy helyesen cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, gondold át, okos dolog-e belefolyni az életébe. Ha úgy döntesz, hogy igen, ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok, az ismerősüdet finoman próbáld más irányba terelni. Lehetséges, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem akarsz magára hagyni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy minden tekintetben rád akarja erőlteti az akaratát, s a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni. Neked azonban megvan a saját utad, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem befolyásolni. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy nem jó ajtón kopogtat, te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek, különösen akkor nem, ha ők akarják learatni a babérokat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szeretnéd a világnak megmutatni, milyen tudás és tehetség rejlik benned, ám tartasz attól, hogy ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Éppen ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, s legalább próbáld meg, mert veszíteni valód abszolút nincs!

NYILAS (november 23-december 21)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt veszed észre, hogy kezded feladni a saját értékrendedet, csakhogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban a saját elveiddel szembemenni azért, hogy bárkit is a saját oldaladra állíts. Inkább engedd el az illető kezét, úgysem mégy vele semmire. Vedd észre, hogy csak az idődet vesztegeted, ezért jobban jársz, ha harag nélkül egyszerűen odébbállsz. Fontos dolgok várnak még rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap a tervezettnél sokkal zsúfoltabbra sikeredik, váratlan feladatokkal kell ugyanis megbirkóznod, és emiatt elég sokat bosszankodsz. Tedd félre azonban az indulataidat, s rájöhetsz, hogy mindez tulajdonképp egy próbatétel, egy új kihívás, és ha jól teljesítesz, azzal elsősorban magadnak bizonyíthatod be, hogy mire vagy képes. Most könnyen kiderülhet, hogy többre, mint azt gondolni merted. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, s érzed, hogy nagyon közel vagy a célhoz, ám nem várt akadályokba ütközöl, s ez hirtelen kétségbe ejt. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz, és ha befutsz a célba, büszke lehetsz majd magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért és vállalni azt, amit képviselsz. Mivel azonban ez rendkívül hátráltat, előbb-utóbb el kellene döntened, mi is a pontos prioritási sorrend a te értékrended szerint: az, hogy magadnak megfelelj, vagy az, hogy mások elismerően rázzanak kezet veled. Tovább csak akkor tudsz lépni, ha megküzdesz ezzel a kisebbségi komplexussal, ami nem enged kiteljesedni. Vedd át a saját életed felett az irányítást!