Napi horoszkóp szeptember 19.: a Rákok pozitív impulzusokat kapnak, az Oroszlánok megmutathatják, mennyi tehetség van bennük

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 19.: a Rákok pozitív impulzusokat kapnak, az Oroszlánok megmutathatják, mennyi tehetség van bennük
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek neked is!

NAPI HOROSZKÓP SzeptemBer 19.

KOS (március 21-április 20)

Valaki rád akarja hárítani a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál pedig egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd is meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem árulkodásnak, hisz itt most a te becsületed forog kockán!

BIKA (április 21-május 21)

Egy korábbi botlás most bosszulja meg magát, emiatt rengeteg időt elvesz a napi elfoglaltságodból, hogy a korábbi hibát kijavítsd és a gépezet újra olajozottan működjön. Ne ess kétségbe attól, hogy a nap nem a terveid szerint alakul, szerencsére semmiféle életbevágó ügyet nem kell ma elintézned, arról azonban mindenképp érdemes gondoskodnod, hogy minden szálat varrj el ezzel a bizonyos dologgal kapcsolatosan, hogy a későbbiekben ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

IKREK (május 22-június 21)

Visszautasítod valaki közeledését, aki gyengéd érzelmeket táplál irántad, most pedig egyenesen fénysebességre kapcsol és rendkívül rámenősen nyomul. Érthető, ha ez a terhedre van, de van rá megoldás. Add kulturáltan az illető tudtára, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság bármikor lehet közöttetek. Ne titkold el azt sem, ha foglalt a szíved, mert ezzel segítesz számára feldolgozni a helyzetet: világossá teheted, hogy nincs vele semmi bajod, csak egyszerűen elkésett a próbálkozással.

RÁK (június 22-július 22)

A mai reggel kifejezetten jól indul, már olyan impulzust kapsz, ami az egész napodra kedvezően nyomja rá a bélyegét. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, nem látod a dolgok negatív oldalát, s ez nagyban hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyan tudj bizonyos helyzeteket kezelni. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, nem akarsz szebb lenni, elfogadod az életet úgy, ahogyan van, és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz! Ma minden rendben van körülötted!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindennél jobban szeretnéd a világnak megmutatni, mennyi tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem alkothatsz maradandót, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy learasd a babérokat, vagy inkább arra, hogy belesimulj az arctalan tömegbe. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, hiszen a másoktól kapott visszaigazolások bizonyíthatják, hogy te is értékes ember vagy. Legalább tégy egy próbát, veszítenivalód abszolút nincs!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annyira vágysz valamire, hogy egyszerűen semmi más nem létezik a számodra. Épp ezért görcsösen kapaszkodnál minden szembejövő emberbe azzal a nem titkolt szándékkal, hogy álljon melléd, támogasson és segítsen a célod elérésében. Légy azonban óvatos, mert a nagy elvakultságod miatt nem biztos, hogy racionálisan képes vagy értékelni minden helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg olyanokkal veszed magad körbe, akik valójában csak a bukásodra játszanak. Nyisd ki a szemedet, s ne higgy a látszatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Segítőkészségednek köszönhetően túl sok mindent vállaltál a mai napra, így azonban gyülekeznek a viharfelhők, lassan kezd a fejedre omlani minden. Nem nagyon tudod már kézben tartani a dolgokat, kétségbeesésedben elkezdesz össze-vissza kapkodni. Ennek azonban semmi értelme, még azelőtt szabadul meg legalább a rád nehezedő teher egy résztő, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol. Nem kell szégyellned magad emiatt, hisz téged csak a jó szándék vezérelt, de valószínűleg ebből okulva most megtanultad, hogy neked is vannak korlátaid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Agyonbonyolítod a dolgokat, egyszerűen megválaszolható kérdésekből is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell megküzdened, amelyeket magadnak okozol. Épp ezért idővel – ha már megfizetted a tanulópénzt – rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, s nem kell mindig minden túlkomplikálni! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hiszen így elég nehezen fogsz sikerélményekhez jutni! Miért lennél önmagad ellensége?!

NYILAS (november 23-december 21)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz továbblépni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad, vonatkoztass el tőle, összpontosíts más dolgokra, és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldáscentrikusabban fogsz működni! Egy biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes lesz majd menned!

BAK (december 22-január 20)

Bár senkinek nem beszéltél róla, mégis hosszú ideje nagy lépésre készülsz, amelynek megtételéhez komoly előkészületekre volt szükség. Mivel most már készen állsz, megoszthatod a környezeteddel is a nagy hírt, s ugyan elsőre nem fog senki kiugrani a bőréből, hiszen nagyon féltenek téged, biztosítsd őket arról, hogy ez nem egy meggondolatlan kaland, ahol biztosítókötél nélkül egyensúlyozol a szakadék felett. Sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett célról van szó, amit kitűztél magad elé. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, s a határaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod a hozzád közelálló személyeket, ők is rá fognak jönni, hogy ez most nagyon fontos neked!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A rengeteg befektetett munka végre meghozza a gyümölcsét, büszkén arathatod le a babérokat, nem hiába dolgoztál annyit ezen a bizonyos dolgon. Most már hátradőlve megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, ami egyedül a te kezed munkáját dicséri. Ezzel bizonyítottad magadnak, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, ami csak keveseknek sikerülhet. Ünnepeld meg méltóképp az elért eredményt, mert ez a te érdemed! Holnap aztán visszaszállhatsz ismét a földre, mert újabb kihívások várnak!

HALAK (február 20-március 20)

Egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekifogj végre a lehetetlennek tűnő feladatnak. Maguktól ugyanis nemigen fognak a gondok eltűnni az életedből, muszáj valamit tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!