Napi horoszkóp szeptember 17.: a Skorpiók előtt új lehetőség áll, a Bakok kimondhatják a végszót egy bizonyos ügyben

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 17.: a Skorpiók előtt új lehetőség áll, a Bakok kimondhatják a végszót egy bizonyos ügyben
A hét első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen mindahhoz, ami csak hátráltat vagy visszahúz! Merj új kalandokba belevágni, s meglátod, hogy ezek rengeteg új élményt tartogatnak a számodra! Csak tudnod kell lezárni bizonyos ügyeket, amelyek már semmi jót nem tartogatnak a számodra, s ezzel együtt nyitottnak kell lenned más események iránt, és akkor számos új lehetőség nyílik meg előtted. Ne feledd: aki mer, az nyer!

BIKA (április 21-május 21)

Az utóbbi időben alapjaiban megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a mostani helyzetedből. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és vizsgálj meg minden apró részletet. Csak azután cselekedj, ha valamennyi kockázati tényezőt alaposan számba vetted. Ne hamarkodd el a dolgod, mert a te elhatározásod mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból csinálsz bármit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhető lesz lesz, hogy esélyed sem lesz jóvá tenni bármit.

IKREK (május 22-június 21)

Olyasmiről ábrándozol, ami a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám ahelyett, hogy a realitások talaján maradnál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amelyek elérésére valódi esély mutatkozik, s akkor sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

RÁK (június 22-július 22)

Mivel minden ügyed kiválóan halad a maga útján, nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért a mai napot érdemes olyan személyekkel töltened, akiknek a társaságában nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve, bizonyosan semmiféle kellemetlen helyzetbe nem kerülhetsz. Igyekezz olyan programot szervezni, amely nem tartogat semmiféle különleges kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik segítenek abban, hogy lelkileg feltöltődj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár a mai napot nem így tervezted, mégis olyannyira elárasztanak tennivalókkal, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, jogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban lehess úrrá a helyzeten, s akkor marad időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha minden porcikáddal igyekszel titkolni, elég nehéz teherrel kell most megküzdened, s ez olyannyira kezdi felemészteni az erődet, hogy nem igazán tudsz önmagad maradni. Mielőtt végleg összeomlanál lelkileg, érdemes végiggondolnod, hogy ki lehet az a környezetedben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy megoszd vele, mi vár rád. Gyakorlatilag nincs más választásod, egyzerűen muszáj lesz könnyíteni a lelkeden és tanácsot kérni, hisz a dolog teljesen rátelepszik az egész hangulatodra. Önmagadat megkímélendő, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére, hogy tovább tudj lépni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedben veszélyes kalandra készül, de te mindenáron meg szeretnéd akadályozni ebben, mielőtt túl nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor figyelmezteted rá, hogy rossz utat választott. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hiszen te mindent megtettél, s ha nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja oldani a helyzetet, ha pedig nem, neki kell elvinnie a balhét. Amennyiben belebukik, s utána megkeres, ne zárkózz el, hanem biztosítsd róla, hogy változatlanul kész vagy segíteni neki, hiszen egy jó barát nem is tehetne mást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap olyasfajta lehetőséget tartogat számodra, amit ügyesen kihasználva hosszútávra emlékezetes élményt és hatalmas lendületet kaphatsz. Ha okosan bánsz azzal a kártyával, amit most a pakliból húztál, csak jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hisz ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Apró botlás miatt bosszankodsz, hisz nem tudod, hogy kerülhetett porszem a szerinted jól olajozott gépezetbe, emiatt sokkal kevésbé tudsz hatékonyan működni, mint annak előtte. Nem érdemes azonban sokáig ebben ragadnod, jobban jársz, ha megoldás centrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldó kulcsot keresel, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy ezen mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód. Engedd el és lazíts, hisz Te sem vagy tévedhetetlen!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap olyan szituáció adódik, amelyben körülötted mindenki arra számít, hogy te mond ki a végszót egy igen fajsúlyos dologgal kapcsolatban. A felelősség terhe azonban nyomaszt, s az első pillanatban megremeg a lábad, korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak előtte. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad gyengének egy olyan helyzetben, amikor rajtad a világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataidat és azt mondd ki, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és tedd oda magad bátran! Büszke leszel majd magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, s még időd sem volt, hogy feldolgozd azokat. Mivel a mai napra semmiféle extra programot nem szerveztél, ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illessz minden darabot az élet nevű puzzle-játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz el, mi és miért történt, illetve hogy rád nézve milyen hatással volt. Nem kell mindig előrerohanni, az életed ugyanis nem egy versenyfutás, így nem az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot.

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, akiről úgy gondolod, szívesen venné ezt. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz te tudod a megoldást, valamiért ő azonban mégsem ugrik ki a bőréből örömében. Ezt egy jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezedet felé, az pedig már rajta múlt, hogy megragadja-e. Nyilván megvan az oka, ha elutasít, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, s ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret-furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg.