Napi horoszkóp szeptember 16.: a Skorpiók harcolnak egy számukra fontos dologért, a Halak végre fel merik vállalni a véleményüket

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 16.: a Skorpiók harcolnak egy számukra fontos dologért, a Halak végre fel merik vállalni a véleményüket Forrás: flickr
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP szeptEmber 16.

KOS (március 21-április 20)

Csalódottan veszed tudomásul, hogy bár nagyon szerettél volna valamit elérni, mégsem úgy sült el a dolog, ahogyan azt eltervezted. Mielőtt azonban elveszítenéd a reményt és a magadba vetett hitet, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy vajon mi lehetett az a pont, ami a végkimenetelt befolyásolhatta. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez is egyfajta lecke számodra, amelyből levonhatod a megfelelő konzekvenciát és megtanulhatod, hogy mit kell a jövőben másként csinálnod ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan azt eltervezed. Ne aggódj, attól, mert az élet időnként felülírja a számításaidat, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy sikerre hivatott!

BIKA (április 21-május 21)

Régóta várod a megfelelő pillanatot arra, hogy egy régi, eléggé elmérgesedett konfliktust rendezz valakivel, aki azelőtt nagyon fontos szerepet töltött be az életedben, egy vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatodat, keresd meg őt és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne ez járjon örökké a fejedben. Vedd figyelembe az illető érzéseit is, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit is, és igyekezzetek közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi felhőtlen kapcsolat, de sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

IKREK (május 22-június 21)

Elég kellemetlen témában kérik ki a véleményedet, de fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy ne kerülj kényelmetlen szituációba emiatt. Épp ezért, mielőtt kifejtenéd az álláspontodat, érdemes alaposan végiggondolnod, mit válthatsz ki azzal, ha őszinte vagy. Mivel azonban hazudni sem szeretnél, ám mégsem merülnél nyakig a helyzetben, inkább igyekezz diplomatikus választ adni, hisz azzal, ha valamit kimondasz, óhatatlanul osztozol a felelősségben is. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb a diplomatikus megoldást választani!

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé felgyorsulnak az események körülötted, szinte már-már követhetetlenné válik minden, ami történik, te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hiszen a kapkodásnak nagy bukás lehet a vége. Vedd sorjában azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod megváltani a világot, s ha okosan osztod be az idődet és az energiádat, bőven jut majd időd a pihenésre is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé elkeseredve látod, hogy a környezetedben élők sikert sikerre halmoznak, hogy egymás után jönnek be a terveik és határtalanul boldogok, miközben te még mindig egyhelyben állva a jövődet tervezgeted. Ne hagyd, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad, hisz ha lebénulsz, soha nem is fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Be kellene látnod, hogy amennyiben a jövőben mások helyett önmagadra összpontosítasz és elindulsz az általad eltervezett útvonalon, téged is ott fog várni a végén a siker és a csillogás. Amíg azonban csupán csak álldogálsz és bámészkodsz, igen sok szerencsére lesz szükséged, hogy bármi eléd hulljon a semmiből. Itt az idő, hogy tegyél valamit a saját boldogságodért!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel parázs vitába keveredsz, egy számodra fontos kérdésben ugyanis teljesen különbözik a véleményetek, s ezen te kifejezetten kiakadsz. Igyekszel egy darabig csendesen hallgatni, eljön azonban az a pont, amikor nálad is elszakad a cérna és nem tudsz tovább uralkodni magadon. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, hanem higgadtan tálalod a saját álláspontodat és nem hagyod, hogy mások ellenkezése ennyire felidegesítsen. Sokkal több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az az érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled, szinte már hitevesztetten mész az úton, nem nagyon látod a végét és azt, hogy lesz majd egy olyan pillanat, amikor a célvonalban ujjongva ünnepelhetsz. Jóllehet, most megingott a magabiztosságod, feladnod semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy megvalósítsd az álmaidat és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, csak győzd kitartással!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Foggal-körömmel, minden erődet bevetve harcolsz egy számodra fontos dologért, rá kell azonban jönnöd, hogy egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is valósíthasd a kitűzött céljaid. Feladnod azonban semmiképp nem érdemes, várd meg azt az ideális pillanatot, amikor minden összeáll ahhoz, hogy könnyedén megkaparinthasd, amire olyan nagyon vágysz. Próbáld elfogadni, hogy most csupán felesleges idő- és energiaveszteség lenne, ha midenáron, mindent félretéve kizárólag erre az egyetlen egy dologra koncentrálnál, mert közben olyan lehetőségeket hagyhatsz figyelmen kívül, amelyeket a végcél eléréséhez lesznek majd hasznos eszközök számodra! Járj nyitott szemmel!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységed, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd az ügyet és végre olyasmivel foglalkozhass, ami érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel túltolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a kényelmetlen folyamatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg fejezd be a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmedet egy igen fontos részlet, amire viszont csak most tudsz megfelelően reagálni. Ha logikusan gondolkodsz és felállítasz egy prioritási sorrendet, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan az előrelátás, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, és semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmedet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki óriási szívességet kér tőled, de erre a szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem úgy véled, hogy ez túl nagy áldozattal járna. Próbáld ezt óvatosan elmagyarázni. Meg azt is, hogy amit az illető elhatározott, az a számára a megítélésed szerint aránytalanul nagy kockázatot jelentene, ezért vélhetően jobb, ha bele sem fog az egészbe. Találjátok meg a legnagyobb közös nevezőt, s akkor mindketten jól jöttök ki a dologból.

HALAK (február 20-március 20)

Bár eddig megpróbáltál a békesség kedvéért köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, mert nem kell elhallgatnod semmit. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. Mert akkor mi van?